LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Ereleden

Rein Krikke

Het is voor mij en mijn vrouw Anneke nog altijd een plezier om naar Sittard te komen. Mijn binding is dat ik in het begin, als oud Sittardiaan, administratief bezig ben geweest met Limburg LIONS. Ook heb ik altijd met plezier aan de oproep voldaan om tussen Kerst en Nieuwjaar hand- en spandiensten te verrichten op de Limburgse Handbal Dagen (LHD). Je nam er graag een paar dagen verlof voor op.

Arno Dohmen

De bakermat van het zaalhandbal ligt in de Westelijke Mijnstreek.
Het terugbrengen hiervan, door de samenwerking van de drie verenigingen in deze regio met een rijke historie en rivaliteit, is voor mij een fantastische ervaring geweest om aan te mogen mee bouwen.
Het is mooi om te zien dat Limburg LIONS inmiddels een markant boegbeeld is geworden in de uitstraling van deze regio.

Ger Wagemans

Blij en trots dat ik een steentje heb mogen bijdragen aan deze prachtige organisatie Top Handbal Zuid-Limburg. Er is veel water door de maas gegaan maar we kunnen met een goed gevoel terugkijken hoe alles is verlopen. Het is een diamand voor het oog hoe aantrekkelijk handbal er nu gespeeld wordt.

Henk Smeets

“Ook al ben ik al langere tijd niet meer actief bij Limburg LIONS betrokken, ik zie elk jaar groei in professionalisering, sfeer en sociale verhoudingen. Ik zal dan ook altijd fan blijven”.

Ron van der Vorst

Breedtesport kan niet zonder topsport en topsport kan niet zonder breedtesport.
Door de samenwerking van Sittardia, V&L en BFC naar de huidige Limburg LIONS organisatie is het handbal succes weer teruggekomen in Limburg en daardoor is ook het enthousiasme onder de jeugd voor de handbalsport weer toegenomen.

Top