LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Oploopkinderen

Kinderen kijken uit om met Limburg LIONS op te lopen

Als je iets extra's zou kunnen doen voor de kinderen van je team, dan ben je heel bijzonder voor een kind. Limburg LIONS kan deze wens in vervulling laten gaan. Er zijn genoeg kinderen die heel graag met hun idool mee willen oplopen en/of op de foto willen gaan. Dit is binnen handbereik en niet moeilijk te organiseren.

Hoe verras je een kind of team dat helemaal gek is van handbal?
Het zal wel even schrikken zijn dat je dit kunt regelen voor je kinderen of team. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Bel met Mieke Hoiting (+31 6 54 93 43 83) en zij kan kijken wanneer er nog plaats is om met een team op te lopen en daarna natuurlijk samen te kijken naar een handbalwedstrijd. Ook kun je na afloop samen op de foto met het team van Limburg LIONS. Wat een mooie herinnering voor je team!

Ga je met de kids van jouw vereniging naar Limburg LIONS?
Natuurlijk sta je open om samen met de kids een onvergetelijke avond te beleven en te genieten van het handbal. Ook mag je uiteraard vaker komen als er nog geen andere teams zich hebben aangemeld.

Zo'n avondje uit is goed voor de ontwikkeling van de kinderen. Zij krijgen de kans om handbal op het hoogste niveau van Nederland en België van dichtbij te bekijken. Onder begeleiding genieten en leren van handbal, wat wil je nog meer. Uiteraard vinden de kinderen dat prachtig. Als kinderen vaker zijn geweest, zie je dat ze (nog) enthousiaster worden voor de handbalsport en dat is een binding voor je eigen vereniging. 

Ben je overtuigd?
Bel of mail met Mieke en zij kan zorgen dat alle wensen in vervulling gaan:
mieke@limburglions.nl
+31 6 54 93 43 83

Ben er snel bij, want er is maar beperkt plaats per thuiswedstrijd. Je kunt oplopen met KEMBIT-LIONS of met de tegenstander. Hoe sneller je reageert hoe meer kans dat je maakt om met Limburg LIONS te kunnen oplopen.

Op TV via NOS Studio Sport of op L1 Limburg maar zeker via Live-stream van LIONS?
De kans bestaat dat je op TV komt. De NOS is met Studio Sport regelmatig aanwezig. Daarnaast is L1 Limburg ook vaak van de partij. Zeker is zeker, we zenden de wedstrijden altijd uit via livestream waar ze ook terug te kijken zijn. De link naar de livestream is terug te vinden op onze website.

Heeft deze unieke mogelijkheid kans van slagen?
Zeker weten. Kinderactiviteiten zijn voor elke vereniging een dagelijkse activiteit. Het is ontzettend leuk om met verschillende teams een uitstapje te maken. Het zal dan ook ontzettend veel voor de kinderen betekenen. Dan vergeet je wel eens hoe eenvoudig het kan zijn om een kind gelukkig te maken.

Door deze verrassing, een wedstrijd van Limburg LIONS bezoeken, geef je je eigen vrijwillige inbreng nog meer voldoening. Natuurlijk doe je dit niet alleen en hoe meer zielen hoe meer vreugde. Geef het door aan je collega vrijwilliger van een ander team binnen je vereniging!

PS De kids krijgen ook een verrassing. Laat het nu nog even een verrassing blijven. We zien jullie graag in de hal!

Top