LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Oploopkinderen

Kinderen kijken uit om met Limburg LIONS op te lopen.

Als je iets extra's zou kunnen doen voor de kinderen van je team, dan ben je heel bijzonder voor een kind. Limburg LIONS kan deze wens in vervulling laten gaan. Er zijn genoeg kinderen die heel graag met hun idool of super fan mee willen oplopen en/of op de foto te gaan. Dit is binnen handbereik en niet zo moeilijk te organiseren.

Hoe verrast je een kind, team die helemaal gek is van handbal?
Het zal wel even schrikken zijn dat je dit kunt regelen voor je kinderen/team. Het is heel eenvoudig. Bel met Mieke Hoiting 06 54 93 43 83 en zij kan kijken wanneer er nog plaats is om met een team op te lopen en daarna natuurlijk samen te kijken naar een tophandbal wedstrijd. Na afloop samen op de foto met het team van Limburg LIONS. Wat een mooie herinnering voor je team en ja, jij hebt het weten te regelen, Top!

Ga je met de kids van jou vereniging naar Limburg LIONS?
Natuurlijk sta je open om samen met de kids een onvergetelijke avond te beleven en te genieten van onze hobby handbal. Natuurlijk mag je vaker komen als er nog geen anderen teams zich hebben aangemeld. Mieke heeft het overzicht en kan bepalen of er nog plaats is.

Z’n avondje uit is goed voor de ontwikkeling van de kinderen om uiteindelijk het top niveau van Nederland dichtbij te bekijken. Onder begeleiding genieten en leren van handbal, wat wil je nog meer. Uiteraard vinden de kinderen dat prachtig. Het is ook goed voor hun ontwikkeling. Als kinderen vaker zijn geweest, zie je dat ze (nog) enthousiaster worden voor de handbalsport en dat is een binding voor je eigen vereniging. 

Ben je overtuigt?
Bel of mail met Mieke en zij kan zorgen dat alle wensen in vervulling gaan.
+31 6 54 93 43 83 of mail naar mieke@limburglions.nl

Ben er snel bij want er is maar (beperkt) voor 2 teams per thuiswedstrijd plaats. Je kunt oplopen met KEMBIT-LIONS of met de tegenstander. Hoe sneller je reageert hoe meer kans dat je maakt om met Limburg LIONS te kunnen oplopen.

Op TV via NOS Studio Sport of op L1 Limburg maar zeker via Live-stream van LIONS?
De kans bestaat dat je op TV komt. De NOS, Studio sport is regelmatig aanwezig met Richard van der Made. Daarnaast is L1 Limburg ook heel vaak van de partij. Zeker is zeker, we zenden de wedstrijden altijd uit via livestream en dat kun je 100% terugkijken op handbalnl.tv. Deze link staat op onze website, www.limburglions.nl, kan niet missen.

Heeft deze unieke mogelijkheid van kans van slagen?
Zeker weten. Kinderactiviteiten is voor elke vereniging een dagelijkse activiteit. Naast eigen inzicht is het ontzettend leuk om met verschillende teams een uitstapje te maken. Het zal ontzettende veel voor de kinderen betekenen. Dat vergeet je wel eens hoe simpel het kan zijn om het aantrekkelijk te maken. 

Door deze verrassing, door een wedstrijd van Limburg LIONS te bezoeken, geeft je eigen vrijwillige inbreng nog meer voldoening. Natuurlijk doe je dit niet alleen maar hoe meer zielen hoe meer vreugde. Geef het door aan je collega vrijwilliger van een ander team binnen je vereniging.

Ps. De kids krijgen ook een verrassing. Laat het nu nog even een verrassing blijven! We zien jullie in de hal, ok?

Top