LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Supportersbattle

Het is inmiddels traditie dat tijdens de thuiswedstrijden van KEMBIT-LIONS de zogenaamde supportersbattle wordt "uitgevochten". Deze supportersbattle houdt in dat twee scholen of verenigingen het tegen elkaar opnemen om te kijken wie de grootste LIONS-supporter is en wie de LIONS het beste kan aanmoedigen.

Deelnemende jeugdige supporters kunnen zich voorbereiden op het bezoek aan de wedstrijd door het maken van spreekbeurten, spandoeken, muziekinstrumenten (géén vuvuzela’s en géén fluitjes) en ga zo maar door. Na afloop van de wedstrijd wordt door een jury bepaald welke groep gewonnen heeft. De winnaar krijgt een leuke oorkonde. Tevens is het mogelijk om een team “team van de week” te laten zijn. Het team mag dan aan de hand van de LIONS-spelers mee oplopen en wordt als team voorgesteld aan het publiek.

Heeft uw school of sportvereniging interesse om deel te nemen aan de grootste supportersstrijd van het zuiden? Stuur voor meer informatie, of om uw groep aan te melden, een mail naar supportersbattle@limburglions.nl.

Liefst hebben we natuurlijk 2 teams die tegen elkaar strijden, maar 3 of 4 teams zijn ook van harte welkom. In dat geval maken we er een echte competitie van. De toegang voor de deelnemende kinderen is uiteraard gratis. Per 4 kinderen mag bovendien 1 begeleider gratis mee.

Contactpersoon voor de supportersbattle is Mieke Hoiting:
mieke@limburglions.nl
+31 6 54 93 43 83.

Top