Derde zege op rij voor OCI-LIONS 2

Dit weekend speelt OCI-LIONS 2 tegen Red/Rag Tachos. Het was al de hele dag druilerig en wat is er dan fijner dan een avondje mooi handbal kijken in de sporthal. De Eredivisie wordt dit seizoen getekend door wedstrijden waarbij het niet te voorspellen is wie gaat winnen. Het lijkt erop dat bijna iedereen van iedereen kan winnen. Het is dus zaak dat elke wedstrijd geconcentreerd gestart wordt en dat gepoogd wordt dit de gehele wedstrijd vast te houden. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden tegen Red/Rag Tachos. In een goed gevuld Glanerbrook gingen de jongens van OCI-LIONS 2 van start.

Beide teams oogde fit in de beginfase van de wedstrijd. Zo waren er mooie goals en heerlijke acties te zien. De OCI-LIONS 2 talenten bleven veel kansen creëren waar ook de nodige doelpunten uit kwam. Toch wist OCI-LIONS 2 niet een grote voorsprong te nemen en bleef Tachos aanhaken. De rust werd behaald met een degelijk voorsprong (14-10).

Met een lekker gevoel kwam OCI-LIONS 2 uit de kleedkamers. Ze wisten precies wat hun taak was deze tweede helft, namelijk de voorsprong vasthouden. Tachos probeerde geforceerd de achterstand weg te werken, maar de dekking van OCI-LIONS 2 stond goed.Met nog10 minuten te spelen was de voorsprong nog steeds 4 punten. Het was toen wel duidelijk dat de talenten niet meer in de problemen zou komen. De wedstrijd werd gewonnen met 27-22.

Deze wedstrijd werd stond niet alleen in het teken van het winnen tegen Tachos maar ook van de rentree van Tim Roefs. Hij is teruggekomen van een zware knieblessure. Tim heeft keihard getraind en een jaarlang alles in het teken gezet om weer te kunnen handballen. Zijn eerste speelminuten zitten er alweer op en we hopen dat we nog veel mooie momenten van hem gaan meemaken.

Man of the match: Ids Eussen

Volgend weekend zaterdag 12 oktober staat de uitwedstrijd tegen Hellas (Den Haag) op het programma.