Eerste punten zijn binnen voor OCI-LIONS 2

Eerste punten zijn binnen voor OCI-LIONS 2

Afgelopen wedstrijden was OCI-LIONS 2 steeds dichtbij het halen van punten, maar wisten ze steeds niet de wedstrijd over de streep te trekken. Daar kon vanavond verandering in komen. Op het programma stond namelijk de thuiswedstrijd tegen promovendus Olympia’89 /DOS’80 uit Oss. Één onbekende tegenstander voor het team van OCI-LIONS 2 en een tegenstander die net als OCI-LIONS 2 nog geen punten had weten binnen te slepen in de Eredivisie.

Op deze mooie OCI-LIONS avond waren de jongens gebrand om net als de mannen van het eerste team de punten in eigen huis te houden. Vanaf het fluitsignaal zag je dat de jongens gedreven waren, de dekking stond goed en de aanval werd elke keer razend snel ingezet. Oss kon dit tempo niet bij benen en vanaf het eerste moment wist OCI-LIONS 2 ruim uit te lopen. Pas na 10 minuten wist Olympia '89 het eerste doelpunt te maken en werd Bram Kleijkers gepasseerd die het doel keurig leeg had weten te houden. In de aanval scoorde iedereen er lustig op los, van mooie uitgespeelde aanvallen tot snelle breaks. Met rust stond OCI-LIONS 2 al met 21-7 voor.

De 2e helft kon hoofdtrainer Harold Nusser volop doorwisselen en alle jongens de kans geven om te laten zien wat ze in huis hebben. Bijna iedereen pakte een doelpunt mee en beide keepers blonken uit door de nodige ballen te stoppen. Al met al een mooi resultaat door OCI-LIONS 2. Eindstand 37-18.

Man of the match: Koen van Dijk

Doelpuntenmakers: Koen (9), Martijn (2), Thomas (2), Damiano (1), Jesper (1), Ryan (1), Tim P (3), Robin (3), Marijn (3), Cas (3), Stijn (1), Ids (7) en Björn (1).

 

Volgend weekend reist OCI-LIONS 2 af naar DFS Arnhem, wat weer een mooie wedstrijd belooft te worden.

OCI-LIONS/ Olympia'89 /DOS'80