Gelijke stand bij KEMBIT-LIONS 2 na een spannende strijd

Gelijke stand bij KEMBIT-LIONS 2 na een spannende strijd

De talenten van KEMBIT-LIONS 2 speelde dit weekend tegen de nummer 2 van de Eredivisie IMTO Benelux/Hellas. Het was een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, voor KEMBIT-LIONS 2 staat de aansluiting met de top in de Eredivisie op het spel en Hellas mag geen punten laten liggen om zo kans te blijven maken op kampioenschap en dus promotie naar de Bene-league. Beide ploegen waren dus niet van plan de andere het makkelijk te maken in Glanerbrook te winnen.

De wedstrijd ging van start en meteen vanaf het begin signaal droop de gedrevenheid ervan af bij de jonge mannen van KEMBIT-LIONS 2. Dit resulteerde direct in een voorsprong, maar Hellas liet zich niet gek maken. Het is een sterke en stugge tegenstander en blijven ook in moeilijke situaties gewoon door handballen. Toch stond de dekking bij KEMBIT-LIONS 2 zeer degelijk en wist Bram de nodige ballen uit zijn doel te houden. De wedstrijd ging gelijk op waarbij KEMBIT-LIONS 2 aan de goede kant van de score zat met rust (10-9).

Het was nu zaak om dit niveau in de 2e helft vast te houden, iets wat natuurlijk geen makkelijke opdracht is. De KEMBIT-LIONS talenten bleven een kleine voorsprong behouden, waardoor Hellas alles uit de kast moest halen om de achterstand weg te werken. Door slordigheden en onervarenheid van KEMBIT-LIONS 2 lukt het Hellas om te terug te komen in de wedstrijd en zelfs op voorsprong te komen (18-19). De wedstrijd was gekanteld en nu was het KEMBIT-LIONS 2 die alles uit de kast moest halen om er een puntje uit te slepen. Met nog 20 seconde op de klok kon KEMBIT-LIONS 2 nog 1 aanval inzetten. Deze aanval werd vakkundig opgezet en doeltreffend afgerond. Eindstand 19-19.

Toch was er teleurstelling aan beide kanten. Beide teams hadden de winst voor het grijpen! Het publiek heeft wel een mooie wedstrijd gezien en kunnen genieten.

Doelpuntenmakers: Jesper (1), Thomas (4), Tim R (1), Robin (4), Yakko (1), Stijn (3), Mats (1), Ids (3), Tristen (1).

Man of the match: Bram Kleijkers

Volgende week zaterdag reist KEMBIT-LIONS 2 af naar Kwintsheul om tegen de koploper Quintus te spelen.

OCI-LIONS 2 - IMTO Benelux/Hellas