LIONS YOUTH WEER DICHTERBIJ

🦁LIONS YOUTH WEER DICHTERBIJ.
✔️Limburg LIONS A vs Dfs Arnhem A.
📖Wedstrijdverslag:
Een wedstrijd gespeeld in hal 2 van Glanerbrook! Geen ideale entourage om een heren landelijke A wedstrijd te spelen maar het programma was te druk en te vol, dus moesten we roeien met de riemen die we hadden!!
Tegen Arnhem was een belangrijke wedstrijd waar in het gunstigste geval punten gepakt konden worden. De eerste helft zoals de laatste 2 wedstrijden goed begonnen snel en offensief spel en wat belangrijk is ze stonden en speelden als één team!! Eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en na 30 minuten stond een gelijke score 11-11 op het scorebord.
In de tweede helft werd het iets moeilijker het tempo vol te houden en zakte het spel iets in. Zo nu en dan slipte er een foutje in het spel en profiteerde Arnhem hier voor de volle 100% van en kwamen de jongens in doelpunten achter. Onze jeugdige leeuwen hebben gevochten voor wat ze waard zijn. Het heeft helaas niet mogen baten want na de officiele speeltijd was de stand 21-26.
🤾‍♂️Niet gewonnen maar met opgeheven hoofd het veld verlaten. Het ging toch weer beter en er zit zeker weten een stijgende lijn in hun spel.
🔥Voor de heren LIONS A een dikke pluim!! Volhouden mannen.
Jullie komen steeds dichterbij !! 👍👍