Alweer dichterbij voor onze LIONS YOUTH

Onze A jeugd speelde zondagmiddag tegen E&O Emmen. Na een lange vermoeiende rit met 5 auto’s in Emmen aangekomen. Goed voorbereid en vol zelfvertrouwen begonnen onze jongens aan de wedstrijd.

Heel goed gespeeld alleen geen punten mee terug naar Sittard

Het begin kon echter wel iets beter, ze kwamen al snel op achterstand en liepen het grootste deel van de eerste helft tegen een kleine achterstand aan. Het tweede gedeelte van de eerste helft herpakten onze talenten zich redelijk en reduceerde de achterstand tot 2 /3 doelpunten. Na hard werk tijdens de laatste 19 minuten van de eerste helft beloonde de heren LIONS-youth zich met een gelijke ruststand 15-15. Het begin van de 2e helft toonde hetzelfde beeld als de eerste helft. Niet alles liep zoals tijdens de rust besproken en onze leeuwen kwamen al snel met 6 doelpunten achter te staan. 27-21😳. Met heel hard werken, een uitstekend spelende Xander van het Land en een top cirkelloper Ziggy Bux hebben onze mannen zich met z’n allen teruggeknokt in de wedstrijd en zelfs de achterstand kunnen omzetten in een voorsprong! Het ging lekker bij onze jeugd en ze konden dit tot bijna aan het eindsignaal de voorsprong vasthouden. Door een paar minder goede momenten in de dekking kwam Emmen vlak voor tijd langszij en stond een eindstand van 32-32 op het scorebord! Een boven verwachting prima resultaat voor onze jongens.
Verdedigend moet er nog een beetje aan gevijld worden zijn hun eigen woorden, maar voldaan naar het kleedlokaal en weer richting Geleen!!