LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Beleef de spanning live: Tweede finalewedstrijd van de Best of Three om het Nederlands Kampioenschap

Beste handballiefhebbers,

We nodigen jullie van harte uit om de tweede finalewedstrijd van de Best of Three om het Kampioenschap van Nederland voor het seizoen 2023-2024 bij te wonen! Een spectaculaire finale wacht ons, met een prachtig affiche:
KEMBIT-LIONS vs. Green Park/Aalsmeer.

Fotografie: FotoReza

Ervaar de echte hectiek en sfeer van de finale live! Reserveer snel je tickets via www.limburglions.nl/tickets

Dit affiche roept herinneringen op aan eerdere legendarische confrontaties tussen deze twee teams, vol spanning en sensatie. De naam KEMBIT-LIONS stond al enige weken vast, maar de tegenstander werd pas in de laatste competitieronde bekend. 

Aalsmeer is momenteel de enige ploeg die dit jaar meerdere keren van KEMBIT-LIONS heeft gewonnen. Ze vormen dus een echte uitdaging. In de laatste vier wedstrijden tegen Aalsmeer heeft KEMBIT-LIONS twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren. Het is tijd voor KEMBIT-LIONS om deze reeks te doorbreken en weer een overwinning te behalen.

Ondanks organisatorische uitdagingen heeft KEMBIT-LIONS een sterk seizoen achter de rug. Ze wonnen de SuperCup van Volendam, ze bereikten opnieuw de halve finale van de beker, spelen in de final4 van de BNL en nu deze finale om het Nederlands Kampioenschap. 

KEMBIT-LIONS heeft laten zien dat ze een ijzersterk team hebben, lang aan de leiding gingen in de reguliere competitie en weinig fouten maakten. Ze hebben zichzelf het doel gesteld om een prijs te winnen als beloning voor hun harde werk en als afscheidsgeschenk voor vertrekkende spelers en staf.

De afgelopen maanden heeft KEMBIT-LIONS te kampen gehad met veel blessures, waardoor ze nauwelijks compleet konden trainen of op volle sterkte konden spelen. De medische staf heeft echter alles in het werk gesteld om zoveel mogelijk spelers fit te krijgen voor deze beslissende fase van het seizoen.

De wedstrijden in de Best of Three trekken terecht veel media-aandacht; handbal wordt steeds populairder. NOS Studio Sport zendt deze wedstrijd van onze spectaculaire sport dan ook live uit op zondag 2 juni om 13.30 uur.

Maar waarom thuis blijven? Ervaar de echte hectiek en sfeer van de finale live! Reserveer snel je tickets via www.limburglions.nl/tickets en kom naar de Stadssporthal in Sittard op 2 juni om 13.30 uur, want daar gaat het gebeuren.

Veel handbalplezier en tot ziens bij de wedstrijd!

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top