LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

De eerste wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap komt eraan

Aanstaande zondag 4 Juni is het zover, dan speelt KEMBIT-LIONS zijn eerste finalewedstrijd om het landskampioenschap. Tegenstander is een oude bekende, namelijk Volendam en daar hebben we in het verleden al heel wat beslissende robbertjes mee uitgevochten.

Dit mag je niet missen. Steun Limburg LIONS zondag 4 juni om 14.00 uur

Altijd ging het daarbij op het scherpst van de snede en ongetwijfeld zal dat deze keer niet anders zijn.

De laatste 4 kampioenstitels waren voor Aalsmeer en daarvoor was Limburg LIONS 3 keer de beste. Het laatste landskampioenshap dateert echter alweer van het seizoen 2016-2017 en het wordt dus weer eens tijd. “Alle spelers zijn fit en optimaal voorbereid”, zo verzekert trainer-coach Christoph Jauernik.

Zoals bekend vertrekt hij deze zomer na vier jaar bij Limburg LIONS. “Ik heb hier een goede en fijne tijd gehad en ik zou, net als de spelers niets liever willen dan de landstitel weer naar Sittard-Geleen halen. Het is belangrijk om de eerste wedstrijd te winnen want dan zet je direct een flinke stap. De steun van een groot publiek helpt daar natuurlijk enorm bij, dus ik hoop dat er zoveel mogelijk fans op de tribune zitten zondagmiddag.”

Zorg dus dat je erbij bent op zondagmiddag 4 juni. We spelen in de FLETCHERHAL in Sittard en we beginnen om 14.00 uur. Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis naar binnen. Laat je zien, laat je horen en help mee om de titel naar huis te brengen!

Tickets kunnen gekocht worden via de site, klik op deze link.

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top