LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

In memoriam: Lei Steins

Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het bericht, dat Lei Steins op 23 december 2022 is overleden. Het verlies van iemand, die deel uitmaakt van onze LIONS familie en die er nu niet meer dagelijks is levert ongeloof, verwarrende, verdrietige en tegenstrijdige gevoelens op.

Lei, bedankt rust zacht

Wij willen Lei van harte danken voor alles wat hij altijd voor ons gedaan heeft. Zijn geweldige support tijdens wedstrijden, zijn werkzaamheden als vrijwilliger door bij elke thuiswedstrijd de hal weer tip top aan te kleden en het genieten van het handbal voor velen van ons mogelijk te maken.
Het meeleven met beslissingen van scheidsrechters, de geweldige discussies in de kantine over te weinig inzet, je getoeter, je geweldige positieve energie die je altijd hebt uitgestraald, altijd met twee voeten op de grond en er is nog zo veel meer…
We gaan je ongelofelijk missen en geen wedstrijd zal meer hetzelfde zijn zonder jouw aanwezigheid!
 
Wij willen Mirjam, Ivo, Luc en Chantal, de families Steins, Grond en Kleijkers, kortom ook iedereen van de LIONS-familie veel sterkte en kracht toewensen om dit grote verlies te verwerken, zeker in deze dagen rondom het onvermijdelijke laatste afscheid. 
Herinneringen en verdriet, liefde en goedheid zullen we altijd blijven voelen, zeker nu de pijn ons zo raakt.
 
Lei bedankt voor alle fijne jaren en je voorbeeldige, eeuwige strijdlust.
Je was voor ons een supervrijwilliger en een grote handbalvriend.

Download hier de Rouwbrief
 
Namens Limburg LIONS.

Lei had nog eens wens. 
Hij zou graag willen dat er zoveel mogelijk geld gedoneerd wordt aan het internationale Rode Kruis voor mensen die NU hulp nodig hebben. Via de QR code kunt u geld doneren voor deze mensen die het zo hard nodig hebben.


 

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top