KEMBIT-LIONS 2 gaat onderuit bij Tachos in Waalwijk

Met een smalle selectie reisden de mannen van Harold Nusser af naar Waalwijk.
Ondanks de smalle kern werd er goed begonnen aan de wedstrijd.

Met een smalle selectie naar Waalwijk, helaas geen 2 punten mee terug naar Limburg

De talenten waren gretig en konden de gemaakte afspraken goed uitvoeren. De stand ging lekker gelijk op. Er was even een fase dat LIONS 2 wat slordiger begon te spelen en kansen liet liggen. Tevens stond vaak het ijzerwerk in de weg. Helaas was er ook nog een 2 minuten straf waardoor Tachos kon uitlopen.

Na de rust herpakken we ons en kwamen we snel terug in de wedstrijd. Tachos trekt op dat moment aan de handrem door een time-out te nemen en besluit fysiek in de dekking een tandje bij te zetten. Ook in de aanval was Tachos moeilijker te stoppen, ze speelden veel overgangen en wissels. Net zoals in de eerste helft kreeg LIONS 2 ook nog enkele tijdstraffen voor de kiezen wat net teveel was om Tachos bij te benen. Met als gevolg dat we in de aanval onszelf niet beloonden door het maken van de gecreëerde kansen. Hierdoor raakten we verder achterop  en moesten we de 2 punten in Waalwijk achter laten. De eindstand werd uiteindelijk 34-26.