KEMBIT-LIONS 2 had geen kind aan DFS Arnhem/Huissen

Zaterdag 26 september. De wedstrijd had een stroef begin want er waren wat problemen met het scorebord. Gelukkig wist de wedstrijdtafel het snel te herstellen en de wedstrijd kon definitief van start.

Arnhem speelde met veel energie en hoog tempo. Helaas was het niet altijd even effectief want KEMBIT-LIONS 2 nam al snel een voorsprong en heeft die de gehele wedstrijd niet meer uit handen gegeven.

Mede door goed keeperswerk van Bram, die maar liefst 3 keer een 7-meter op rij stopte, kon LIONS verder uitlopen. De voorsprong varieerde van 3 tot 6 doelpunten.

De mannen van Harold Nusser waren af en toe te slordig en maakten te veel technische en individuele fouten. Ook waren er mooie aanvallen bij en had Arnhem het nakijken. In de dekking was het wat wisselvallig. De ene keer stond het als een huis en de andere keer kwamen er teveel gaten waardoor Arnhem makkelijk kon scoren. Vlak voor rust wist Arnhem nog op 3 doelpunten terug te komen.

Direct na rust had Arnhem de betere papieren. Ze scoorden snel achter elkaar en al snel was de stand gelijk. LIONS liet dat niet gebeuren en binnen 10 minuten was de stand weer 5 doelpunten verschil. Af en toe kwam Arnhem nog even in de buurt maar na de 15 minuten in de tweede helft nam LIONS definitief afstand. Zowel aan de zijde van Arnhem als van KEMBIT-LIONS waren er mooie aanvallen bij. Arnhem heeft vaak kunnen scoren uit de snelle tegenaanval of break. Hun spelhervatting, met als hoogtepunt een break die de keeper gooide en als vlieger werd afgerond, prachtig.

Ook LIONS wist het doel van Arnhem te vinden. Via de cirkel werden er de nodige mooie aanvallen uitgespeeld. De dekking van Arnhem werd regelmatig op het verkeerde spoor gezet. In de laatste 10 minuten werd er bij Arnhem door gewisseld waardoor LIONS nog meer kon uitlopen. Robin Leunissen was topscoorder met 11 doelpunten.

Robin werd uitgeroepen tot Man of the Match. Aan de zijde van Arnhem was dat Peter Schoenmaker. De wedstrijd werd netjes en sportief uitgespeeld, eindstand 32-23.

Doelpuntenmakers KEMBIT-LIONS: Koen van Dijk 5, Damiano Caddeo / Ryan Houben / Jesper Hamers 3, Yakko Bannink / Thomas Dekker 2, Robin Leunissen 11, Tristen Boiten / Cas Driessen en Tim Roefs allen 1.