LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

KEMBIT-LIONS 2 is klaar voor de definitieve competitiestart

Zoals vele teams in Nederland en België, is de afsluiting van het seizoen 2019-2020 niet gegaan zoals we gehoopt hadden. In de nog lopende competitie zijn we meteen moeten stoppen wegens COVID-19. Ook hebben wij in de zomer de voorbereiding moeten starten op een zeer ongewone manier. 

Laat het seizoen maar beginnen, wij zijn er klaar voor

De voorbereiding verliep hierdoor ook wat moeizaam. Er konden weinig oefenpartijen gespeeld worden en het was improviseren om toch genoeg speelminuten te kunnen maken. Gelukkig is het gelukt en kunnen we, ondanks alles, met een gerust hart terugkijken. We hebben onze jongens maximaal klaar gestoomd voor dit nieuwe en uitdagende seizoen. De mannen hebben er zin in om definitief te starten met de competitie en gaan het menig tegenstander moeilijk maken.

Er zijn wel enkele mutaties t.o.v. vorig seizoen. Gelukkig werkt het opleidingsteam want Martijn Kleijkers, Ids Eussen en Tim Roefs zijn volledig aangesloten bij de hoofdmacht van Limburg LIONS. Bjorn Marquardt zal voorlopig de geblesseerde Martijn Kleijkers vervangen en valt in op de cirkel en zal Ivo Steins ontlasten.

Stijn Joosten is aan de slag gegaan bij Eupen (België), Marijn Boumans is teruggekeerd op het oude nest in Oirsbeek. Alan van de Wal, Nils Posthuma en Ryan Kusters zijn gestopt. Bij de staf van KEMBIT-LIONS 2 hebben ook enkele verschuivingen plaatsgevonden. Maik Onink, Johnny Habets en Feel Mostard zijn gestopt waar Bjorn Marquardt, Robin Beckers en Roy Vankan de functies hebben overgenomen.

Er zijn ook nieuwe talenten die het team aanvullen vanuit KEMBIT-LIONS YOUTH waardoor het team een mix wordt van ervaren spelers, opkomende talenten en enkele jonge debutanten.

We gaan er een mooi seizoen van maken en hopen dat we net als vorig seizoen de spelers de nodige ervaring gaan meegeven zodat we ze weer klaarstomen voor het eerste team.

 

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top