LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

KEMBIT-LIONS definitief eerste in de reguliere HandbalNL League

Zaterdag 29 mei is het KEMBIT-LIONS niet moeilijk gemaakt in de Heuf in Panningen. De laatste reguliere wedstrijd van de HandbalNL League werd overtuigend gewonnen van BEVO. De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Er werd gerust met 1 punt voordeel, 13-14.

KEMBIT-LIONS eerste in de reguliere HandbalNL League en speelt de eerste BOT wedstrijd thuis op 5 juni om 16.30 uur

In de tweede helft was het hetzelfde beeld. Door de 2 keer 2 minuten van Nick de Kuyper kon LIONS 4 punten afstand nemen. Deze kloof werd niet meer uit handen geven. Uiteindelijk wonnen de mannen van Christoph en Lambert met 26-30. Een verdiende overwinning.

Door deze overwinning heeft KEMBIT-LIONS 2 punten meer dan Aalsmeer waardoor Limburg LIONS het recht heeft om als eerste de BOT thuis te spelen.

De eerste BOT wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap staat gepland op 5 juni om 16.30 uur in de Stadssporthal.

De wedstrijd is via de livestream te volgen zoals altijd via deze link livestream, ook te vinden op de home-page van deze site.

LIONS Home Boxen®
Indien je er thuis een gezellig feestje van wenst te maken, bestel dan voor 1 juni deze speciale LIONS Home Box® en geef je maat op voor het unieke finaleshirt waarin je het team van KEMBIT-LIONS kunt aanmoedigen. Je kunt je bestelling plaatsen via LIONS Home Boxen

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top