KEMBIT-LIONS laat in Zwartemeer punten liggen

Zaterdag 27 november 2021 de altijd lastige uitwedstrijd naar Hurry Up in Zwartemeer.
Helaas kon LIONS niet compleet aantreden. Zonder Joris Baart, Jonas Dell en Pieter Strauven, allen geblesseerd of ziek, waren niet van de partij.

Boris Tot absolute uitblinker en stuurt KEMBIT-LIONS terug met lege handen

Ondanks de afwezigheid van deze basisspelers had KEMBIT-LIONS een goede start. LIONS wist telkens een gaatje te slaan van 2 tot zelfs 4 doelpunten. Helaas werd die vlak voor rust weggegeven en kon Hurry Up de schade beperken tot 1 doelpunt verschil, rust 16-17.

KEMBIT-LIONS kreeg kansen genoeg maar er was nog een belangrijke hobbel te nemen en dat was keeper Boris Tot. Hij hield Hurry Up op de been en heeft geweldige ballen gestopt.

In de twee helft waren de rollen omgedraaid. Hurry Up nam het voortouw en liet LIONS telkens tegen een achterstand aankijken. Nog even bij 20-21 pakte LIONS de leiding maar dat was dan ook de laatste keer. Boris Tot groeide uit naar eenzame hoogte en stopte ook nu weer vele ballen waardoor Hurry Up kon uitlopen naar 4 doelpunten en uiteindelijk de eindstand bepaalde op 31-27.