LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

KEMBIT-LIONS laat zich niet van de wijs brengen

In een altijd moeilijke uitwedstrijd tegen Hurry Up in Zwartemeer heeft KEMBIT-LIONS op een zondag gespeelde wedstrijd in de HandbalNL League goede zaken gedaan.

KEMBIT-LIONS blijft goed bij de les en neemt 2 punten mee uit Zwartemeer

Hurry Up nam de leiding, heeft regelmatig met 4 doelpunten voor gestaan en bleef het LIONS erg moeilijk maken. Er werd door LIONS te vaak naar moeilijke oplossingen gezocht waardoor er veel balverlies was. Hoewel LIONS regelmatig verzuimde om kansen af te ronden bleven ze gelukkig met het koppie spelen waardoor ze de aansluiting keer op keer vonden.
Er werd gerust met 2 doelpunten verschil (19-17) in het voordeel van Hurry Up.

In de tweede helft werd er door LIONS veel effectiever gespeeld en werden de kansen wel omgezet in doelpunten. Ook de dekking stond aanzienlijk beter en Hurry Up kwam er niet doorheen. En als er dan toch een gaatje viel was daar altijd nog Luuk Hoiting die zijn doel schoon wist te houden. Al snel waren de rollen omgedraaid en nam KEMBIT-LIONS een voorsprong van 5 doelpunten die niet meer werd weggegeven, hoewel er nog diverse kansen onbenut bleven. Christoph nam van de gelegenheid gebruik om veel met de talenten te gaan spelen. Ids, Tim, Martijn, Koen, Bram, Luca en Robin hebben allen veel speelminuten kunnen maken en hebben het ook stuk voor stuk goed gedaan. Hurry Up was uitgespeeld en kon het hoge tempo niet bijbenen. Ook het wegvallen van Ronald Suelmann in de eerste helft (rode kaart door een overtreding op Lino Janssen), heeft Hurry Up geen goed gedaan.

De wedstrijd werd door KEMBIT-LIONS gecontroleerd uitgespeeld en kwam de laatste 20 minuten van de wedstrijd niet meer in gevaar.

De eindstand werd 29-34.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top