LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

KEMBIT-LIONS neemt revanche op zichzelf

Zaterdag 12 juni 2019. Het was erop of eronder. Limburg LIONS was naar de Bloemhof gegaan om te laten zien dat ze vorige week een misstap hadden gemaakt, geen overtuiging en geen drive.

Nu 1 week later was het duidelijk, er moest uit een ander vaatje getapt worden door de heren van Jauernik en Schuurs.

 

Spannender kan het niet worden, 19 juni 16.30 uur BOT 3

Nog steeds zonder de sterspelers Adams en Ramos moest KEMBIT-LIONS aantreden in Aalsmeer. De overige mannen waren er klaar voor. De uitstraling, de drive en de ‘voor’ spanning was al in dubbele mate aanwezig, in positieve zin in vergelijking met een week geleden. De mannen waren scherp, hebben alle schroom van zich afgegooid en zijn vol overtuiging begonnen aan de wedstrijd.

Al snel werd duidelijk dat Aalsmeer niet wilde buigen. Zij namen vanaf het begin het initiatief in handen. LIONS bleef rustig en benutte de kansen die er werden gecreëerd.

De spelers van Aalsmeer liepen net als vorige week tegen een sterke sluitpost aan. Luuk Hoiting laat zijn vorm al het gehele seizoen gelden maar in de finale wedstrijden is Luuk bijna niet te passeren. "Finale wedstrijden zijn speciaal en dan moet je er staan'', aldus Luuk Hoiting.

Het was een spannende wedstrijd. Na 15 minuten zet LIONS de score om in een kleine voorsprong en heeft dit nooit meer uit handen gegeven. Er word gerust met 10-12 op het scorebord.

Luca van Straaten, die vorige week niet op het veld verscheen, pakte nu zijn kans en heeft heel duidelijk laten zien dat hij klaar is voor het grote werk. Met zijn drive en inzet wist hij Aalsmeer te verrassen en het moeilijk te maken. Met 7 treffers was hij als eerste lijnspeler topscoorder bij KEMBIT-LIONS. Luuk Hoiting werd door Aalsmeer uitgeroepen tot Man of the Match. Ook de overige LIONS-spelers hebben laten zien dat ze er zijn. Als team hebben ze een hele goede prestatie geleverd. Samen waren ze er dit keer klaar voor en te sterk voor Aalsmeer.

Aalsmeer zal Aalsmeer niet zijn als ze niet tot het einde van de wedstrijd blijven strijden. Met een voorsprong van 4 doelpunten halverwege de tweede helft, was de wedstrijd absoluut nog niet gespeeld. Aalsmeer wist deze achterstand om te buigen naar een 19-19 gelijke stand. Door in opdracht en gedisciplineerd te blijven spelen wist LIONS de wedstrijd met winst af te sluiten en er een derde wedstrijd uit te slepen, eindstand 22-25.

De derde BOT wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 19 juni om 16.30 uur.
Er zijn weer een beperkt aantal ticket beschikbaar. Er kunnen helaas geen losse tickets gekocht worden.

AALSMEER / LIONS

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top