LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

KEMBIT-LIONS sluit openingstoernooi met tevreden gevoel af

In het weekend van 29 en 30 augustus 2020 zijn er nog twee thuiswedstrijden gespeeld in het openingstoernooi. Op zaterdag was Volendam en zondag Green Park Aalsmeer te gast. Beide wedstrijden werden met het minimale verschil verloren maar de technische staf ziet progressie en nog een aantal punten waar aan gewerkt moet worden.

Dank aan alle vrijwilligers die het weer hebben mogelijk gemaakt

"We zijn er nog niet hoe we graag willen spelen maar er zit vooruitgang in. Ons houden aan de gemaakte afspraken is nog een probleempje. We hebben veel jonge jongens in de ploeg die daar nog even aan moeten wennen. Er zal af en toe een stapje bij moeten maar daar wordt aan gewerkt”, aldus de conclusie van de technische staf.

Corona
Het weekend stond ook in het teken van Corona. De hele hal is Corona ‘proof' gemaakt. Er zijn looproutes aangebracht, vakken gemaak, verschillende in- en uitgangen gecreëerd, zit- en vloerstickers aangebracht waar je mag zitten en staan. De crew heeft een briefing gehad om het publiek zo veilig en vriendelijk mogelijk te begeleiden. We kunnen trots zijn op ons vrijwilligersteam die twee dagen geholpen heeft om alle signing aan te brengen en uiteindelijk ook de verantwoordelijkheid heeft genomen om alles conform de RIVM regels uit te voeren.

Onze dank gaat ook uit naar de Sportstichting en met name naar Chris, die twee dagen ontzettend heeft geholpen om alles te verwezenlijken.

Zonder onze sponsoren zouden wij niet alles zo goed kunnen inrichten en aankleden. Mede met dank aan MPD Textieldrukkerij Paul, Monique en Thijs Haane dat zij de afgelopen week dag en nacht gewerkt hebben om alles op tijd klaar te krijgen.

Livestream
Last but not least heeft onze AV-Crew de livestream een nieuwe dimensie ingeblazen en hebben zij met man en macht er voor gezorgd dat de wedstrijden ook thuis te zien zijn. Speciale dank aan Derrez.com en Axel Bisschoff van Advance Communications dat zij het team hebben geholpen. Onze AV-Crew kijkt ook heel tevreden en leerzaam terug op het weekend. Helaas was er zondag een technische storing maar het team gaat er alles aan doen om die voor de eerstvolgende thuiswedstrijd op te lossen.

Foto: https://www.facebook.com/RonaldJansSportfotografie/

 

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top