LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

KEMBIT-LIONS sluit seizoen af met een tweede plaats.

Zaterdag 19 juni 2021. In een goed gevulde (max 250 mensen waren geoorloofd), warme sporthal werd de derde BOT om het Nederlands Kampioenschap gespeeld.

De spanning op de gezichten van onze spelers was goed af te lezen. Het was nu of nooit. 

Spelers, staf, vrijwilligers, sponsoren, pers, media en alle betrokkenen bedankt en geniet van een fijne zomer

Aalsmeer deed waar het voor naar Sittard was gekomen en nam al direct een voorsprong van 2 à 3 doelpunten en heeft dat de gehele wedstrijd niet meer uit handen gegeven. 

LIONS kwam totaal niet in de wedstrijd, zowel aanvallend als ook in de dekking werden er te veel foute keuzes gemaakt. Veel te snel willen afronden waardoor er niet scherp genoeg geschoten werd. De eerste lijn spelers van Aalsmeer kregen veel ruimte en konden er lekker op los gaan. LIONS had het nakijken en we gingen rusten met een 13-16 achterstand.

Na rust zagen we hetzelfde beeld. Even leek het erop dat LIONS zich zou herpakken maar het was helaas minder waar. KEMBIT-LIONS kreeg genoeg mogelijkheden maar kon zelfs met een overtal situatie van 2 personen de achterstand niet ombuigen. Zelfs 7-meters werden gemist, hetgeen een bepalend beeld van de wedstrijd laat zien. Helaas was de gehele ploeg niet bij machte om het Aalsmeer moeilijk te maken. De eindstand werd uiteindelijk 24-28. Green Park / Aalsmeer is de terechte Nederlands Kampioen seizoen 2020-2021. Nogmaals gefeliciteerd met de begeerde titel.

Naast het spelen van de finale is er afscheid genomen van een aantal spelers en stafleden.

Roel Adams, Bram Versteegden, Tim Roefs, Jeroen De Beule, Ricardo Smoorenburg, Björn Marquardt, Dick Mastenbroek, Lino Janssen en Luuk Hoiting werden bedankt. Nogmaals willen wij de spelers en stafleden hartelijk bedanken voor hun gedifferentieerde bijdrage bij Limburg LIONS.

Alle spelers en stafleden bedankt voor jullie inzet van een moeilijk Covid-19 seizoen 2020-2021. Ook alle vrijwilligers bedankt voor jullie bijdrage want zonder die steun gaat het niet lukken om elke keer weer de hal er piekfijn uit te laten zien.

Namens het bestuur van Limburg LIONS

LIONS / AALSMEER (3)

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top