KEMBIT-LIONS speelt goede oefenpot tegen Handbalclub Tongeren

In voorbereiding richting het nieuwe seizoen speelden de mannen van KEMBIT-LIONS een thuiswedstrijd tegen BENE-League tegenstander Handbalclub Tongeren.

KEMBIT-LIONS maak een goede indruk in de oefenduels

Doordat sommige spelers afwezig waren, werden enkele wijzigingen in het team doorgevoerd.
Bij KEMBIT-LIONS straalde de gretigheid ervan af, waaruit opgemaakt kan worden dat Christoph en zijn mannen op de goede weg zijn om van het team een echte eenheid te maken.

Tegen Handbalclub Tongeren werd er een stevige wedstrijd van gemaakt, waaruit niet op te maken viel dat het een oefenpot betrof. Zowel in de eerste als in de tweede helft speelde LIONS snel en goed zoals ze graag willen spelen. Iedereen kwam aan bod en allemaal hebben ze hun mannetje gestaan. Keeper Bram deed het prima, en tevens liet good old Rudi, met mooi keeperswerk, ook nog 10 minuten zijn ervaring zien. De voorsprong die LIONS voor rust had opgebouwd werd na rust verder uitgebreid, waardoor het scorebord aan het einde van de wedstrijd op 36-25 stond.

Met de goede voorbereiding die KEMBIT-LIONS afgelopen periode gehad heeft lijkt het klaar voor het nieuwe seizoen. Voordat deze op 4 september thuis tegen Hurry Up begint, staat er zaterdag 14 augustus nog een oefenwedstrijd in Duitsland op het menu, uit tegen 3.Liga-club Krefeld.

Goals: Joris 8, Ramos 8, Ivo 7, Pieter 4, Serge 3, Koen 2, Rob 2, Luca 1, Martijn 1