Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

KEMBIT-LIONS staat met 1 been in de BOT door winst op Aalsmeer

Zaterdag 17 april, een topwedstrijd op papier maar nu ook zeker op het parket van De Bloemhof. De uitwedstrijd tegen Aalsmeer wordt meestal in de laatste minuut beslist. Ook dit keer was dat het geval.

Luuk Hoiting een sta in de weg en uitgeroepen tot Man of the Match

Na een tactisch spel in de eerste helft van zowel Aalsmeer als van KEMBIT-LIONS, wist Aalsmeer met 1 punt meer de kleedkamer op te zoeken, ruststand 14-13. De ploegen ontliepen elkaar niet veel. Maar één keer heeft Limburg LIONS met 1 doelpunt voor gestaan maar Aalsmeer wist tellens LIONS het nakijken te geven.

Na rust zagen we een hele andere partij. Er werd met veel meer snelheid gespeeld en de doelpunten waren af en toe niet bij te benen want er werd razendsnel om en om gescoord.

Er werd hard gestegen om elke bal, zeker voor de neutrale kijker een prachtige pot handbal. Voor de fans van Aalsmeer of LIONS was het telkens billen knijpen.

LIONS wist deels op voorsprong te komen en hebben die niet meer uit handen gegeven. Aalsmeer kwam nog wel zij aan zij (22-22, 26-26, 27-27) maar moesten telkens accepteren dat LIONS er direct weer eentje meer wist te maken.

Op zeer cruciale momenten was Luuk Hoiting voor Aalsmeer een sta in de weg. Hij werd ook door Aalsmeer uitgeroepen tot Man of the Match.

De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 27-28. Een zeer spannende pot handbal om zeker nog eens terug te kijken bij www.handbalnl.tv.

De complimenten aan het AV-team van Aalsmeer want zijn hebben weer perfect de wedstrijd op de buis weten te krijgen waar velen van genoten hebben. Dank aan de gehele AV-Crew.