LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

KEMBIT-LIONS start overtuigend eerste oefenwedstrijd.

Het team, inclusief onze nieuwe aanwinst Jonas Dell en deels onze nieuwe staf, reisden donderdag
5 augustus hiervoor naar Aachen. Daar stond ons een gedegen tegenstander op te wachten.
BTB Aachen uitkomend in de 4e Liga, een prima team om tegen te starten tijdens onze voorbereiding.

KEMBIT-LIONS laat een goede indruk achter

Limburg LIONS selectie is zo goed als compleet. Christoph had genoeg de mogelijkheid om direct te oefenen met de uitgestippelde tactiek en met nieuw te maken afspraken.

Vanaf de beginfase zag je dat KEMBIT-LIONS al lekker in het vel stak en een betere indruk maakte dan BTB Aachen. De dekking stond prima en met de snelle omschakeling vielen er veel doelpunten. De ruststand 7-17 was in het voordeel van KEMBIT-LIONS

Zoals in het verleden is gebleken heeft LIONS vaak in de tweede helft een dipje. Het was dus nu punt van aandacht hoe we dit konden voorkomen. Dus zaak om het gevoel en flow in de 2e helft vast te houden.

Er werd volop door gewisseld, alle spelers werden goed ingezet, LIONS ging gestaag door. Door het nu al hoge tempo raakte BTB Aachen wat uitgeput. De mannen bleven lekker scoren en de dekking blijf goed gesloten. Veel spelers hebben het doel weten te vinden, goed voor het zelfvertrouwen. De eindstand 20-32 in het voordeel van KEMBIT-LIONS

Jonas Dell speelde een gedegen wedstrijd en was vooral in de dekking een zeer bruikbare versterking. De kop is ervan af. Komend weekend 7 augustus staat de uitwedstrijd tegen Ferndorf op het programma. Dit team speelt in de 2e Liga. Dus een zeer sterke tegenstander.

Goals: Ivo 1, Ramos 4, Jonas 1, Joris 3, Koen 2, Serge 4, Jasper 5, Ids 3, Pieter 2, Martijn 1, Rob 6

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top