KEMBIT-LIONS stelt na rust orde op zaken in Panningen: 31-37

Een inhaalwedstrijd, donderdag 20 april een doordeweekse wedstrijd in Panningen. BEVO heeft meegewerkt om deze wedstrijd te spelen omdat KEMBIT-LIONS in de BNL Finale stond op 18 maart.

Ondanks het drukke programma laat KEMBIT-LIONS zich niet verrassen en blijft winnen

In de eerste helft zag het er niet naar uit dat KEMBIT-LIONS een ruime overwinning zou behalen.
Dat kwam vooral door geweldig keeperswerk van Arjan Verstijnen in het doel van BEVO, die LIONS voor rust tot wanhoop bracht door acht open kansen te stoppen.

BEVO speelde voor zijn laatste kans om zich nog te mengen in de strijd om de titel. Via 2-2 ging het naar 5-5 na tien minuten spelen en 7-7 na een kwartier.
Tien minuten voor rust stond KEMBIT-LIONS zelfs even met 11-9 achter maar bij rust was de stand toch weer gelijk getrokken 15-15.

Na de pauze tapte LIONS uit een ander vaatje. De dekking stond veel agressiever en de kansen werden nu wél benut. Na vijf minuten was de gelijke stand al omgebogen in een 16-19 voorsprong. Halverwege de tweede helft kwam Jur Eussen binnen de lijnen en het grote talent scoorde meteen drie prachtige doelpunten op rij: 25-30.

BEVO greep zijn laatste noodmaatregel en stelde persoonlijke dekking op Ivo Steins. Het mocht niet meer baten want LIONS was los en liet de voorsprong niet meer in gevaar komen. Bij 31-37 was de verdiende overwinning een feit.

Topscorers aan de kant van KEMBIT-LIONS: Rob Schmeits en Tobias Weiler met elk 6 doelpunten.

De overige doelpunten aan LIONS zijde kwamen van: Joris Baart en Luca van Straaten (ieder 5), Jasper Adams (4), Jonas Dell, Jur Eussen en Ivo Steins (ieder 3), Ids Eussen (1), Jelte Hiemstra (1)