LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

KEMBIT-LIONS zwaar gehavend naar Volendam

Zaterdag 11 december 2021 moest KEMBIT-LIONS naar en tegen Volendam. Dit zijn wedstrijden die meestal in de laatste fase van de wedstrijd beslist worden en waar alles gegeven moet worden.

Dennis Schellekens wist het verschil te maken en zorgde ervoor dat de punten in Volendam bleven

LIONS reisde zwaar gehavend naar Volendam. Vorige week werd het team getroffen door te veel Covid besmettingen waardoor de wedstrijd thuis tegen Pelt is verplaatst naar dinsdag 1 februari 2022 om 20.15 uur. 

Omdat er heel veel spelers afgelopen week nog in quarantaine zaten en niet hebben kunnen trainen, kon Christoph geen beroep doen op genoeg fitte spelers en kon de selectie niet compleet aantreden.

Naast Covid kamt LIONS ook nog met blessures. Pieter is nog steeds herstellende van een elleboogblessure, Jonas heeft nog een gebroken teen en Jasper Adams is nog steeds niet hersteld van zijn schouderblessure.

Volendam wist het KEMBIT-LIONS erg lastig te maken en nam een duidelijke voorsprong. Bij rust 3 doelpunten 16-13. LIONS kwam even terug in de wedstrijd en kwam op gelijke hoogte 17-17. Er werden genoeg kansen gecreëerd maar helaas werden die niet verzilverd. Wellicht is dit te verklaren maar als je de kansen krijgt mag je jezelf ook belonen met een juiste afronding.

Dennis Schellekens heeft Volendam duidelijk aan de overwinning geholpen want hij was een sta in de weg. Zelfs wist hij op het einde van de wedstrijd een 7 meter te stoppen waardoor de volledige winst 29-28 in Volendam bleef. 

Laten we hopen dat KEMBIT-LIONS weer snel compleet en fit kan aantreden zodat het oude niveau gehaald kan worden. 

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top