LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Kick off 2023-2024 groot succes samen met spelers/staf en vrijwilligers van Limburg LIONS

Zondag 27 augustus was het zover en stond de jaarlijkse BBQ met de kick off op het programma.

Super genoten van elkaar, een goed verzorgde middag, mannen bedankt

Na een zinderende Supercup wedstrijd op de zaterdagavond in Houten waarbij onze mannen de Volendammers alweer met lege handen naar huis hebben gestuurd, was het zondag extra een feestje om samen met alle vrijwilligers, spelers en stafleden te genieten van de jaarlijkse Kick-off en BBQ.

Tijdens de kick-off zijn niet alleen de nieuwe spelers/staf Jonathan, Jur, Kyan en Fred voorgesteld, ook is er stilgestaan bij de vrijwilligers, staf en spelers die komend seizoen niet meer actief zullen zijn bij Limburg LIONS. Ze zijn allemaal in het zonnetje gezet en uitgebreid bedankt voor de tomeloze inzet in de afgelopen jaren.

Wethouder Andries Houtakkers kwam ook nog even langs en heeft namens de gemeente Sittard-Geleen een cheque ter waarde van € 1.000,- overhandigd. Dit mooie gebaar van de gemeente is een cadeau voor het behalen van het Nederlands Kampioenschap.

Na alle plichtplegingen was het tijd om de barbecue aan te steken en het feest voor te zetten onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door onze eigen mannen.

Dank aan alle spelers en stafleden die samen ervoor gezorgd hebben dat dit keer de vrijwilligers in de watten werden gelegd. We hebben allen super genoten!

Mannen bedankt!

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top