LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Laatste HandbalNL League wedstrijd seizoen 2023-2024

De spanning stijgt in de HandbalNL League! De vraag die ons allen bezighoudt: wie wordt de tegenstander van KEMBIT-LIONS in de beslissingswedstrijden (BOT) om het Nederlands Kampioenschap?

Fotografie: FotoReza

wie wordt de tegenstander van KEMBIT-LIONS in de beslissingswedstrijden (BOT) om het Nederlands Kampioenschap

Zowel Aalsmeer als Volendam maken nog aanspraak op deze felbegeerde positie. Voor Aalsmeer volstaat een gelijkspel, terwijl Volendam moet winnen. De uitkomst van deze strijd bepaalt wie het op zal nemen tegen onze mannen Limburg LIONS.

Voor KEMBIT-LIONS is het van cruciaal belang om de eerste plaats in de HandbalNL League te behalen. Dit biedt het voordeel dat de eerste beslissingswedstrijd thuis gespeeld mag worden. Gelukkig hebben onze LIONS alles in eigen hand: bij gelijkspel of winst blijven ze op de eerste plaats staan. Mochten ze verliezen, dan neemt Aalsmeer de koppositie over en wordt de eerste wedstrijd uit gespeeld in Aalsmeer. Bij verlies van Aalsmeer en winst van Volendam gaat Volendam door naar de BOT.

Het staat buiten kijf dat deze komende wedstrijd van groot belang is. Laten we samen stilstaan bij wat er op het spel staat en onze LIONS vol overtuiging steunen.

Wij nodigen iedereen van harte uit om onze spelers en staf aan te moedigen en te ondersteunen. Laten we samen achter onze LIONS staan en hen naar de overwinning juichen. Uw aanwezigheid en steun maken het verschil!

HANDBALNL-League 
Zaterdag 18 mei om 19.00 uur KEMBIT-LIONS vs. AALSMEER

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top