LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Let’s bring back memories, Super geslaagde LIONS-DAY

Vrijdag 5 november was de memorabele LIONS-DAY. Er werd stil gestaan bij 13 jaar Limburg LIONS.
Er zijn ontzettend veel mensen betrokken (geweest) om van Limburg LIONS een succes te maken. 

De avond stond in het teken van dank, dank en nog eens dank. Daarnaast werd er een onderlinge wedstrijd tussen ex-spelers en het huidige KEMBIT-LIONS team gespeeld.

Wat hebben we weer plezier gehad, een prachtig weerzien van iedereen 

De wedstrijd stond tevens in het teken van het afscheid van alle ex-spelers die bij Limburg LIONS hebben gespeeld maar in het bijzonder voor Luuk, Lino en Roel die afgelopen seizoen zijn gestopt.
Deze mannen werden ook nog eens apart in het zonnetje gezet.

Het was een mooi weerzien van ‘oude’ bekenden. Spelers, staf, vrijwilligers, ouders en wie dan ook, het was een echte reünie. Er waren veel ex-spelers die graag wilden meespelen. 

In twee keer 20 minuten was er een echte Limburgse LIONS-derby. Prachtig om te zien hoe de spelers elkaar in evenwicht hielden. Na 3 minuten spelen stond er nog steeds 0-0 op het score bord.

KEMBIT-LIONS opende de score en nam een 2-0 voorsprong. De ex-spelers trokken al snel het kleine gaatje dicht en maakten 2-2. Met tussenstanden van 4-2, 5-5, 9-8 werd er gerust met een kleine voorsprong voor de ‘oudjes’ 9-10. Na rust kwamen de ex-spelers beter in hun spel en namen een kleine voorsprong die ze niet meer uit handen gaven. Uiteindelijk werd de wedstrijd door de ex-spelers gewonnen met 20-27. 

Het was geen spannende wedstrijd maar wel eentje met mooie combinaties, hoogstandjes, aantrekkelijk handbal. Een mooie en memorabele handbalwedstrijd.

KEMBIT-LIONS was niet compleet want er waren diverse spelers die met het Nederlands team mee waren en enkele spelers bleven aan de kant.

Bij de ex-spelers was er een overvloed aan mogelijkheden. Met spelers als Roel Adams, Lino Janssen, Luuk Hoiting, Tim Mullens, Marco Vernooy, Thijs van Leeuwen, Rudi Schenk, Alan van de Wall, Jordi Cremers, Robin Verjans, Teun Lemmens, Martijn Rietbroek, Marcel van Mulken, Maurits van Buren, Wouter Leenen, Marco Timmers en Ivar Stavast kun je een mooi team samenstellen. Ook de staf was met 3 man sterk vertegenwoordigd. Monique Tijsterman, Gabri Rietbroek en Maurice Canton waren aanwezig om de mannen in goede banen te leiden.

Naast de spelers op het veld waren er ook nog genoeg ex-spelers en vrijwilligers aanwezig waar samen herinneringen mee werden opgehaald.

Om een impressie te krijgen van de wedstrijd spreken de foto’s voor zich.
Met dank aan Reza die deze wedstrijd weer perfect in beeld heeft weten te brengen.

Fotografie: FotoReza LIONS-Day

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top