LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Limburg LIONS verzekert toekomst: nieuwe stichting, nieuwe trainer en continuïteit van huidige spelersgroep

Met groot genoegen kondigen we aan dat de toekomst van Limburg LIONS veiliggesteld is met de oprichting van de Stichting Stimulering Top Handbal Limburg. Dit markeert een nieuwe fase voor ons team en het handbal in Limburg als geheel.

Fotografie: Bern Rosskamp

Limburg LIONS gaat door in het seizoen 2024-2025, verkondigen we met trots

Na constructief overleg met de curator is er groen licht verkregen voor de doorstart. Dit brengt ons in rustiger vaarwater en stelt ons in staat om onze energie te richten op de toekomst. We hebben vol vertrouwen de licentieaanvraag ingediend voor het seizoen 2024-2025 en voorzien geen verdere obstakels op ons pad.

De nieuwe stichting wordt geleid door een ervaren bestuur, met Sjraar Cox, voormalig burgemeester van de gemeente Sittard-Geleen, als voorzitter, bijgestaan door Lars Baur, Elles Derrez als bestuursleden en Gerrit Stavast als bestuurslid Technische Zaken.

Er is een nieuwe trainer voor het eerste team aangesteld: Bruno Thevissen (50) uit Eijnatten (B). Bruno is oud speler van HC Eynatten, waar hij zijn spelerscarrière op 35-jarige leeftijd beëindigde vanwege een ernstige kruisbandblessure. Daarna is hij zijn succesvolle trainerscarrière begonnen en is hij in het bezit van het hoogste trainersdiploma.

Ook op het spelersfront wordt volop gewerkt aan een volwaardig team voor komend seizoen. Wij zijn er trots op dat de talentvolle gebroeders Ids en Jur Eussen ook volgend seizoen in Sittard-Geleen te bewonderen zullen zijn. Ook de nodige andere spelers hebben al toegezegd te blijven. Daarnaast bekijken we ook de mogelijkheden hoe we ons team voor volgend seizoen kunnen versterken.

Limburg LIONS kijkt met vertrouwen en enthousiasme naar de toekomst, gedreven door een sterke visie en toewijding aan de ontwikkeling van handbal in onze regio.

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top