LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Limburg-LIONS/HV Sittardia mag landstitel verdedigen in de HandbalNL League

Beste supporters, fans, sponsoren, vrijwilligers, spelers/staf en alle andere betrokkenen van
KEMBIT-LIONS,

Wat een opwindende tijd maken we door met KEMBIT-LIONS, zowel op als buiten het veld!

Fotografie: Foto Reza.

Veerkracht, doorzettingsvermogen, moed, teamwork, vastberadenheid en volharding wordt beloond

Vandaag hebben we fantastisch nieuws ontvangen van de licentiecommissie: Limburg-LIONS/HV Sittardia mag deelnemen aan de HandbalNL League. Dit betekent dat we onze landstitel kunnen verdedigen, wat er verder ook gebeurt.

In de BENE-League staan we met één been in de Final4. Een overwinning morgen tegen KTSV Eupen betekent rechtstreekse toegang tot dit prestigieuze evenement. Hoewel de ranglijst nog enige onzekerheid met zich meebrengt, hebben onze LIONS mannen al bewezen dat ze beschikken over veerkracht, doorzettingsvermogen, moed, teamwork, vastberadenheid en volharding.

Stel je voor dat de ranglijst in de BENE-League blijft zoals hij nu is, met Visé op de tweede en KEMBIT-LIONS op de derde plaats. Dan staat de eerste wedstrijd gepland op 23 maart in de Stadssporthal om 20.00 uur, gevolgd door een boeiende strijd in Visé op zondag 24 maart. De exacte tijden volgen later.

Wat de uitslag morgen ook wordt tegen KTSV Eupen, één ding is zeker: het zal niet de allerlaatste thuiswedstrijd zijn. Vanaf 13 april gaan we 'gewoon' door in de HandbalNL League, waar we onze titel zullen verdedigen.

Laten we samen achter onze Limburg LIONS blijven staan en de spelers en staf naar nieuwe hoogten juichen!

Met sportieve groeten,

Het bestuur van Limburg LIONS

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top