LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Moeizame start KEMBIT-LIONS in en tegen Aalsmeer

Zaterdag 5 september 2020 ging KEMBIT-LIONS op bezoek bij Aalsmeer. Dit is de eerste wedstrijd in de HandbalNL League. Na een lange voorbereiding, waar LIONS Aalsmeer al 2 keer had ontmoet, ging het nu om de ‘echte’ punten.
 

Wedstrijd in de laatste seconde beslist en KEMBIT-LIONS neemt 1 punt mee naar huis

KEMBIT-LIONS liep constant achter de feiten aan. Aalsmeer bleef de gehele wedstrijd voor op LIONS. Even ging het gelijk op maar Aalsmeer nam geregeld een veilige marge van 3-4 doelpunten. Ruststand 13-11 in het voordeel van Aalsmeer.

KEMBIT-LIONS heeft genoeg kansen gehad om ook afstand te nemen maar de kansen werden niet benut. Uiteraard kun je wel eens een bal missen maar 3 keer een 7 meter missen is net even iets te veel van het goede.

De scheidsrechters waren niet flauw met 2 minuten-straffen en zowel KEMBIT-LIONS als ook Green Park Aalsmeer stonden vaak in ondertal. Aalsmeer heeft zelfs met 4 man op het veld gestaan tegen 6 veldspelers van LIONS. Aalsmeer wist in deze fase ook nog te scoren.

Even werd Aalsmeer op achterstand gezet en nam KEMBIT-LIONS een voorsprong 20-21 maar al snel werden de rollen weer omgedraaid en Aalsmeer stond wederom op winst.
Tot in de laatste seconde van de wedstrijd stond Aalsmeer met 1 doelpunt voor maar KEMBIT-LIONS kreeg nog een 7-meter mee. Deze werd koelbloedig benut door Ivo Steins waardoor de punten verdeeld werden.

KEMBIT-LIONS kan heel tevreden zijn met dit resultaat en mag in zijn handjes knijpen dat er nog 1 punt is uitgehaald. Eindstand 24-24.
 

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top