OCI-LIONS 2 dendert door

Na twee overwinningen op rij gaat OCI-LIONS 2 het vandaag opnemen tegen Kras/Volendam 2. Beide ploegen hebben 10 punten in de Eredivisie, de winnaar van deze wedstrijd zal dus weer een stukje opschuiven ten opzichte van de direct concurentie.

OCI-LIONS is niet meer te stoppen. Ook Volendam kreeg het nakijken

In een goed gevulde Opperdam in Volendam ging de wedstrijd van start. De eerste fase in de wedstrijd ging heel erg gelijk op. Aan beide kanten werd veelvuldig gescoord. Toch was goed te zien dat OCI-LIONS 2 sterk is en goed handbal speelt. Ook Volendam 2 beschikt over leuke spelers en het lukte OCI-LIONS 2 niet om weg te lopen bij Volendam 2. De rust werd dan ook behaald met 1 puntje voorsprong (17-18).

In de rust werd gehamerd dat OCI-LIONS 2 toch wel erg veel tegendoelpunten gekregen heeft in de eerste helft. De opdracht was dan ook om te zorgen dat Volendam 2 minder makkelijk kon scoren.

Het werd een leuke 2e helft. De dekking schakelde een tandje bij en maakte het Volendam super moeilijk om nog te scoren. In de aanval ging het team gewoon door met goed handbal, mooie acties werden gemaakt en de afronding was fraai. OCI-LIONS 2 kwam helemaal los en het was mooi om te zien. De voorsprong werd ruim uitgebouwd. Als team werd goed gespeeld en Tim Roefs stak daar nog een beetje boven uit. Eindstand 26-34.

Doelpuntenmakers: Jesper (2), Tim R (9), Thomas (7), Yakko (2), Ryan (1), Tim P (4), Robin (2), Stijn (1), Ids (6).

Bedankt meegereisde supporters voor jullie steun, we hebben van jullie genoten!

Aanstaande zaterdag staat wederom een uitwedstrijd op het programma. OCI-LIONS 2 zal afreisen naar het verre Emmen om een wedstrijd tegen E&O te spelen.