LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Ook KEMBIT-LIONS laat in uitwedstrijd in de 2de EHF ronde zien dat de kloof erg groot is

Ondanks het grote verschil in de thuiswedstrijd 39-17 tegen HC Lokomotiv G. Oryahovitsa in de EHF European Handball Cup moet Limburg LIONS toch afreizen naar Bulgarije om de uitwedstrijd formeel af te ronden.

KEMBIT-LIONS heeft in uitwedstrijd ook geen kind aan HC Lokomotiv

Op vrijdag 4 november vertrokken de mannen met de bus naar Eindhoven om vervolgens naar Sofia te vliegen. De reis is prima verlopen en iedereen is relaxed. Er zijn een 8 tal supporters meegereisd om de mannen van Christoph aan te moedigen. Dat is ze ook goed gelukt want er was voldoende lawaai in de hal tijdens de wedstrijd.

Zoals al gezegd was de wedstrijd een formaliteit. Tot 3-3 konden de Bulgaren het nog bijbenen, maar daarna liep KEMBIT LIONS snel weg en bij rust was het al helemaal gedaan: 8-22. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 19-39 afgesloten.

De jongens zijn allemaal heelhuids uit de strijd gekomen. Dat is belangrijk met het oog op volgend weekend. Dan is Bocholt de tegenstander, en dat is echt andere koek 

Volgende week is de loting voor de volgende ronde. Laten we hopen dat we een aantrekkelijke tegenstander loten waar we met z’n allen van gaan genieten zowel op als naast het veld.

We wensen iedereen een goede, comfortabele en veilige terugreis.

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top