LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Praktische info Final4

Door de nieuwe opzet van de Final4 dit BENE-League seizoen zijn er een aantal zaken die nog onduidelijk kunnen zijn. Daarom wordt er in dit bericht alles even op een rijtje gezet. 

Aalsmeer is de tegenstander in de halve finale. 

Zoals al gecommuniceerd is, steekt de Final4 dit seizoen in een ander jasje. Zo worden de kruisfinales niet meer in één weekend gespeeld, maar worden deze verspreid in een uit en thuis duel. De 'loting' van deze kruisfinales blijft wel hetzelfde, de nummer 1 speelt tegen de nummer 4 en de nummer 2 speelt tegen de nummer 3.

Met nog één speelronde te gaan zijn al drie ploegen verzekerd van de Final4 plekken waarvan ook al bekend is waar ze op de ranglijst zullen eindigen. Achilles Bocholt, de tegenstander van morgenavond (25 februari red.), blijft op plek 1. KEMBIT-LIONS blijft tweede en Aalsmeer eindigt op de derde plaats. Daarmee is ook meteen bekend dat Aalsmeer de tegenstander zal zijn in de halve finales. 

De eerste halve finale wordt gespeeld in De Bloemhof (Aalsmeer) op donderdag 2 maart om 20:00 uur. De return wordt gespeeld op zaterdag 4 maart om 20:00 uur in Sittard. De locatie voor de return, de Stadssporthal of Fletcher, is nog nader te bepalen. Kaarten voor de return kunnen al gekocht worden via deze link

Als dit tweeluik door onze mannen winnend afgesloten wordt, spelen we de finale op zaterdag 18 maart. De locatie van de finale ligt aan de hand van wie de finale halen. Als Bocholt doorkomt, zal de finale in Bocholt gespeeld worden. Wanneer Bocholt het tweeluik zelf verliest dan wordt de finale als LIONS wel doorkomt, gespeeld in Sittard. 

We hopen zo iedereen van informatie te hebben voorzien en zien jullie in ieder geval graag 25 februari bij de thuiswedstrijd tegen Achilles Bocholt. 

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top