LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Teambuilding Limburg LIONS YOUTH

Zaterdag 5 september zijn onze jongste talenten, LIONS YOUTH met de hele groep onder begeleiding richting België vertrokken voor een teambuilding. Edwin en Bjorn hielden het programma geheim dus niemand wist wat er stond te gebeuren.

Spanning en sensatie, veel geleerd van elkaar en heel veel ervaring opgedaan

Gelukkig waren er een paar ouders die mee konden rijden zodat we mooi veiliog en op tijd aankwamen in Hombourg. Na het ontvangst bij Hombourgeois, waar we even wat gedronken hebben, zijn we de vergaderruimte ingedoken voor de briefing van de dag. De taken werden verdeeld en iedereen wist wat hij moest doen.

Na de briefing kwam de verrassing. In Hombourgeois ligt een heel mooi outdoorparcour waar we een gedeelte van gingen gebruiken. De Speliobox en het hoogteparcour. Iedereen in spanning want zo’n speliobox met het donker/smal parcour door hele enge gangen gaat je niet in de koude kleren zitten. We werden uitgenodigd om aan te geven wat we voelden en dit met de groep te delen. Ook bij het hoogteparcour en de tokkelbaan was de ervaring bij elke speler anders. Uiteraard hebben we ook veel lol gehad en hebben we veel moeten lachen.

Na zo’n uitdagend outdoorparcour hadden de mannen natuurlijk trek. Edwin en Bjorn hadden een BBQ geregeld waar iedereen al snel op aan konden vallen.

Na de BBQ hebben we in het vergaderlokaal gewerkt aan het onderling vertrouwen. Iedereen is aan het woord geweest en heeft ervaringen met de groep gedeeld. Dit heeft zeker bijgedragen aan een betere sfeer binnen de groep.

We kunnen terugkijken op een zeer gelaagde dag.

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top