LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Trainer/Coach Christoph Jauernik blijft aan bij KEMBIT-LIONS

Koen van Dijk verlaat het team vanwege buitenlands studie-avontuur

Woensdag 22 december 2021 - Trainer Christoph Jauernik heeft zijn contract verlengd bij KEMBIT-LIONS. Met deze verlenging wil hij onder andere talent en toppers in het team aan boord houden.    

Verheugd dat Chrirstoph heeft verlengd. Koen succes in Finland

Jauernik verlengt zijn contract bij Limburg LIONS met één jaar omdat hij vindt dat het team een enorme vooruitgang heeft geboekt. “Ik denk dat we dit seizoen tot nu toe veel mensen en onszelf positief hebben verrast”, zo licht hij toe.” Jauernik wil deze lijn aanhouden voor komend seizoen. “We werken er hard aan om de vooruitgang verder te stabiliseren en dit seizoen op de ingeslagen weg verder te gaan.” Samen met het team gaat hij alles op alles zetten voor een ticket voor de Europese competitie om vervolgens ook op Europees niveau met dit team te spelen. Daarnaast hoopt Jauernik met zijn verlenging een sterk signaal af te geven aan zijn team om zo toppers en talent aan boord te houden. “Het behouden van de juiste spelers is voor mij en de club ontzettend waardevol.” Hij kijkt naar eigen zeggen erg uit naar de toekomst bij KEMBIT-LIONS.

Technisch manager Jeroen Hofman: “Wij zijn erg blij met de verlenging van Christoph. Christoph heeft duidelijk zijn lijn uitgezet en zijn ruime ervaring weten in te brengen. Met Jauernik hebben we een trainer/coach die zijn sporen heeft verdiend binnen de BENE-League. Christoph is een jonge moderne trainer/coach die graag met de nieuwste technieken werkt. Er is een frisse wind door het team gegaan en de breedte zijn we gegroeid. De speelstijl van Jauernik sluit naadloos aan op de visie van KEMBIT-LIONS. “Hij heeft een offensieve mentaliteit die uitstekend bij onze offensieve speelstijl past en heeft tevens nieuwe verdedigingslijnen uitgezet.”

Koen van Dijk
Die toekomst zal zonder speler Koen van Dijk zijn. De linkerhoekspeler gaat een buitenlands studie-avontuur aan in Finland. Hij heeft zaterdag 18 december zijn laatste wedstrijd gespeeld voor KEMBIT-LIONS. Vanaf de handbalacademie is Van Dijk doorgedrongen bij KEMBIT-LIONS.

KEMBIT-LIONS wenst Koen uiteraard heel erg veel succes en plezier tijdens zijn studie in Finland.

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top