LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Trots op onze nieuwe website.

Limburg LIONS heeft de Coronaperiode goed besteed door hard te werken aan een nieuwe site. Wij willen de club continu verbeteren en optimaliseren en daar hoort ook marketing en communicatie bij. Met als belangrijkste uithangbord de website. Met deze website willen wij iedereen die Limburg LIONS een meer dan warm hart toedraagt, goed informeren over de drie teams. Hierdoor mis je geen wedstrijd en ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws! 

Hard gewerkt en met trots presenteren wij onze nieuwe website

De nieuwe website limburglions.nl staat vanaf vandaag online. De metamorfose werd gerealiseerd in samenwerking met de vaste marketing en communicatiepartner Advance Communications.

De naamswijziging is in december 2019 doorgevoerd. De huisstijl is ook aangepast en deze is nu geheel in stijl van KEMBIT-LIONS. De combinatie van het mooie design en de goede structuur, maakt de website daarnaast erg gebruiksvriendelijk. Er is ook een semi webshop geïmplementeerd waar de fans goederen kunnen bestellen van de fanshop.

Bovenaan de pagina’s van de site is een navigatiebalk gekomen met elementen, waarmee je nog beter kunt vinden wat je zoekt. Deze nieuwe navigatie heeft een moderne werking en uitstraling. Er zijn per team buttons aangemaakt met uitklapmenu’s. Hiermee navigeer je direct naar het onderwerp dat je zoekt.

Uiteraard stellen wij het op prijs ons te berichten als er zaken zijn die nu niet belicht zijn. Voel je vrij en mail naar evert@limburglions.nl

Wij wensen je veel leesplezier.

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top