LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Update KEMBIT-LIONS

We waren met zijn allen goed op weg dit seizoen en in de race voor maar liefst drie prijzen. Maar helaas werd dit positieve gevoel abrupt doorbroken. De overheidsmaatregelen om het Coronavirus te bestrijden hebben er toe geleid dat wij al vanaf 16 maart niet - zoals we normaal gewend zijn - met elkaar kunnen optrekken en samen kunnen genieten van het mooie Handbalspel van KEMBIT-LIONS.

We waren zo lekker bezig. Corona legt het handballen plat

Helaas is inmiddels besloten dat de sporthallen voorlopig dicht blijven. Wij zijn natuurlijk allen teleurgesteld, maar Top Handbal Zuid-Limburg heeft alle begrip voor het kabinetsbesluit. Op dit moment raakt Corona ons hele leven. Onze grootste zorg is de veiligheid en het welzijn van onze spelers, staf, vrijwilligers, sponsoren, stakeholders, fans het publiek. Iedereen is onderdeel van de totale LIONS-Familie.

Helaas heeft het virus ook binnen onze LIONS-familie al enkele malen toegeslagen en moeten we dramatische fysieke gevolgen constateren. Gelukkig is iedereen voor zover bekend weer herstellend. Uiteraard wensen wij iedereen bij de revalidatie veel sterkte toe.

Helaas kunnen wij nu niets definitief plannen om elkaar weer te ontmoeten, omdat we niet weten waar we aan toe zijn. Als er groen licht wordt gegeven, willen we graag een afscheidsavond voor het seizoen 2019-2020 en een kick-off voor het seizoen 2020-2021 organiseren. Dan kunnen wij op een gepaste wijze afscheid nemen van enkele spelers en staf en elkaar weer nieuwe energie geven om er een mooi seizoen van te maken.

Achter de schermen is niet stil gezeten. Het bestuur heeft vele online vergaderingen belegd. De focus is hierbij gericht op de gevolgen van de crisis en de voorbereiding van het seizoen 2020-2021. De selecties voor alle teams voor het seizoen 2020-2021 zijn zo goed als rond. Het zal u niet verbazen, maar er zijn gelukkig weinig mutaties.

Wij hopen dat wij binnen niet al te lange tijd onze gebruikelijke werkzaamheden weer mogen en kunnen hervatten. Daarbij zijn wij natuurlijk benieuwd naar wat de overheid op korte termijn zal beslissen.
Wij zijn niet de enige organisatie die door de overheidsmaatregelen niet of anders moet functioneren. Waarschijnlijk ondervindt iedereen daar zelf ook de gevolgen van. Wij wensen iedereen daarbij veel sterkte, flexibiliteit en creativiteit toe, ook in het dealen met de anderhalve metersamenleving die er nu al is en nog lang lijkt te gaan duren.

Wij wensen iedereen, ondanks de situatie een fijne zomer. Hopelijk kunnen wij ons enthousiasme en onze samenwerking na deze crisistijd weer delen en hervatten om opnieuw te genieten van onze mooie hobby ‘Handbal’.

Met vriendelijke sportgroet,

KEMBIT-LIONS

Het bestuur
Top Handbal Zuid-Limburg

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top