LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Voorbeschouwing met Damiano Caddeo van KEMBIT-LIONS 2

Hoe gaat het met je?
- Het gaat heel goed met mij, blij dat het seizoen van start is gegaan!

We hopen dat we het seizoen 2020-2021 tot een goed einde kunnen brengen

Hoe heb je de afgelopen maanden ervaren?
- We hebben afgelopen maanden hard getraind, aan het eind van de voorbereiding wat oefenwedstrijden gespeeld om het gevoel van de wedstrijd weer te krijgen. Het was een rare periode met het corona virus als hoofdrol. Helaas was vorig seizoen de competitie vroeger tot eind gekomen, we hadden nog een aantal leuke wedstrijden waaronder de bekerwedstrijd tegen Hurry-up.

Hoe kijk je terug op de eerste wedstrijd?
- We waren stuk voor stuk gebrand om te winnen, we begonnen heel sterk. Helaas op het laatst waar een kantelpunt kwam waardoor Quintus erover heen ging met de score en helaas hebben we die niet meer kunnen inhalen. Dubbele gevoelens die aan het eind van de wedstrijd aanwezig waren, het ene gevoel dat we een goede eerste wedstrijd gespeeld hebben en de ander dat we balen dat we het niet tot het eind konden volhouden en de wedstrijd tot een goed eind hebben kunnen brengen.

Hoe kijk je naar de rest van het seizoen en wat zijn daarin jou persoonlijke doelen?
- We gaan het seizoen heel open in en bekijken per wedstrijd de aandachtpunten die daarvoor belangrijk zijn, we zitten krap in de bezetting qua spelers dus ieder maakt genoeg minuten om zichzelf te laten zien en te verbeteren. Mijn doelen zijn vooral als team groeien in het seizoen en samen de wedstrijd te winnen. En hierbij mijn doelpunten mee te pikken.

Wat zijn je verwachtingen over de wedstrijd van komende zaterdag tegen Tachos?
- Het is lastig om in het begin van het seizoen al te zeggen wat de kansen zijn voor de wedstrijd omdat je nog weinig tot geen resultaten hebt kunnen bekijken van de tegenstander. Wat ik zeker verwacht is een spannende wedstrijd en van beide teams veel vechtlust.

 

 

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top