LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Voorbeschouwing met Lino Janssen van KEMBIT-LIONS

Hoe gaat het met je?
- Prima! Na een lange periode van onzekerheid kan ik eindelijk weer mijn functie als docent LO uitvoeren en weer op het veld staan.

Laten we hopen dat ook de BENE-League doorgaat want we willen graag op het veld staan

Hoe heb je de afgelopen maanden ervaren?
- Doordat 5 trainingen en 1 wedstrijd per week wegvallen, krijg je in 1x veel vrije tijd. Dat heeft ook zijn positieve kanten. Maar ik ben heel erg blij dat we weer mogen handballen en de competitie gestart is! 

Hoe kijk je terug op de eerste wedstrijden tot nu toe?
- We hebben nu drie punten uit twee wedstrijden. Na een niet zo’n ideale voorbereiding ben ik tevreden. Door een aantal blessures, zijn we nog niet op volle oorlogssterkte. Hierdoor komen jongens op andere posities te spelen en die pakken dit heel erg goed op!

Hoe kijk je naar de rest van het seizoen en wat zijn daarin je persoonlijke doelstellingen?
- Ik hoop dat de competitieplanning behouden blijft en er geen wijzigingen meer komen door Covid19. We waren vorig jaar goed op weg naar een finale plek en dat is dit jaar natuurlijk weer het doel!

Wat zijn je verwachtingen over de wedstrijd tegen Volendam?
- We hebben in het NHV toernooi 1x gewonnen en 1x verloren tegen Volendam. De afgelopen wedstrijden zijn we met een agressieve dekking met veel beweging gestart. Op deze manier moeten we de tegenstander onder druk zetten en deze lijn doortrekken naar zaterdag. Het zal denk ik een snelle wedstrijd worden die in de laatste 10 minuten beslist gaat worden. Ik kijk er naar uit!

 

 

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top