LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Voorbeschouwing met Rob Schmeits

Een speciaal interview en voorbeschouwing met Rob Schmeitz over o.a. de herstart van de HandbalNL League door Gianni Ummels.

Hoe gaat het ermee?
Het gaat goed. Ondanks alles wat er speelt is fijn om weer competitie te spelen en te kunnen vechten voor een mooie prijs.

Ik ben fit en heb er heel veel zin in

Hoe zijn de trainingsweken verlopen?
Afgelopen weken hebben we veel getraind en al oefenwedstrijden gespeeld. We hebben naar het begin van de Nederlandse competitie kunnen toewerken met een doel, waardoor er goed en hard getraind is. Trainen en spelen met een doel zorgt toch voor die extra motivatie en voldoening van het harde werken.

Hoe sta jij en het team ervoor?
Ik ben fit en gebrand om mezelf weer te laten zien in de HandbalNL League competitie. De stemming in de ploeg zit er goed in en we hebben allemaal de juiste mindset om voor de titel te gaan.

Hebben jullie vertrouwen om de titel te winnen, zijn jullie de favoriet?
Ik denk dat we ons vooral moeten focussen op iedere week en iedere wedstrijd. De kwaliteiten binnen de groep zijn er zeer zeker, maar we hebben ook nog een aantal jonge jongens erbij die nog ervaring missen. Ervaring die ervoor kan zorgen dat spannende wedstrijden over de streep worden getrokken. Ik wil ons niet per definitie de favoriet noemen, maar vertrouwen om die titel te winnen is er zeker!

Wat verwacht je van de wedstrijd?
Ik verwacht dat wij fitter zijn en door ons snelle spel en het nakomen van de gemaakte afspraken in de dekking de wedstrijden naar ons toe kunnen trekken.

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top