LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Zeer geslaagde Sponsor-veilingdiner bij KEMBIT-LIONS

Woensdag 13 april 2022. Na diverse jaren van afwezigheid zal Limburg LIONS, indien zij zich weten te plaatsen, in seizoen 2022-2023 weer deelnemen aan de Europa EHF Cup of zoals dat nu heet European League Handball.

Fotografie: Rob Creemers

Eerste resultaat Europese droom van KEMBIT-LIONS boven verwachtingen gelukt.

Om dit Europese avontuur financieel mogelijk te maken is er een culinaire avond georganiseerd in Kasteel Elsloo. Gedurende de avond werden de gasten door de spelers voorzien van een heerlijk 3-gangen diner. Tussen de gangen door vond er ook een veiling plaats. Hier zijn verschillende, al dan niet KEMBIT-LIONS-gerelateerde, items aangeboden.  

Onder het motto 'sporters voor sporters' hebben ook diverse topsporters hun medewerking gegeven. Tom Dumoulin, Kay Smits, Luc Steins, Demi Schuurs, Perr Schuurs, Nikola Karabatic, Max Verstappen, Joos van Barneveld, Ryan Gravenberch, Inger Smits, BVO Cambuur waren o.a. van de partij. 

Vanaf 18.30 uur stond de deur open en om 19.00 uur startte het diner gecombineerd met de veiling. De veiling werd professional en levendig door de veilingmeester geleid. 

Het doel om extra inkomsten te genereren om de Europese droom van KEMBIT-LIONS mede financieel mogelijk te maken, is boven verwachtingen gelukt. Met meer dan 80 gasten was de avond een groot succes. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat.

Naast de funding hebben we een ontzettend leuke avond beleefd met veel humor en nieuwe contacten. Ook hebben we nieuwe talenten ontdekt. De spelers hebben laten zien hoe je om kunt gaan met hospitality. 

We willen iedereen hartelijk danken voor de medewerking aan deze avond.
Rest het ons u hele fijne paasdagen te wensen.

Mede namens het bestuur.

Sponsordiner

Ga naar de Limburg LIONS Flickr account
Top