OCI-LIONS 2 begint seizoen met een nederlaag

Na een lange voorbereiding was het zaterdag dan eindelijk zo ver, de start van de eredivisie seizoen 2019/2020. Een mooie wedstrijd om mee te beginnen, in Glanerbrook speelt OCI-LIONS 2 tegen E&O uit Emmen. Voor E&O meteen een van de verste uitwedstrijden van het seizoen. Het was meteen duidelijk dat de heren van E&O niet gekomen waren om zonder punten weer naar huis te gaan.

De wedstrijd ging van start en het leek erop dat OCI-LIONS 2 nerveus was. Het was erg aftasten in het begin en waardoor niet het spelletje gespeeld werd wat we van OCI-LIONS 2 gewend zijn. De sterke tegenstander uit Emmen nam hierdoor het initiatief en scoorde de eerste goals. Het heeft zeker 5 minuten geduurd voordat het eerste LIONS doelpunt gemaakt werd, waardoor ze meteen op een ruime achterstand kwamen. Ondanks deze moeilijke fase bleven de jongens van OCI-LIONS2 knokken, in een poging om de schade beperkt te houden. De ruststand werd behaald met een achterstand van 9-11.

Bij beide teams waren de keepers de echte uitblinkers, zowel Bram Kleijkers in het doel van OCI-LIONS als Björn Brachten in het doel van Emmen wisten de nodige ballen te stoppen. Björn die vorig seizoen nog voor OCI-LIONS 2 speelde maakte het de jongens erg lastig. Het publiek dat in grote getale naar de wedstrijd was komen kijken ging nogmaals achter de jongens staan. Maar helaas, het bleef bij OCI-LIONS 2 te onrustig en slordig. E&O wist dan ook terrecht de wedstrijd te winnen. Eindstand 23-28.

Mans of the match: Bram Kleijkers en Björn Brachten.

Volgend weekend staat de uitwedstrijd tegen Aalsmeer 2 op het programma. De jongens gaan zich deze week opmaken op weer een zware wedstrijd. 

Speciaal bedankje voor alle supporters die naar Glanerbrook zijn gekomen om de jongens aan te moedigen! Tot de volgende thuiswedstrijd weer, we hebben van jullie genoten :)