OCI-LIONS 2 eindigt op de 3de plek

De laatste ronde in de Eredivisie voor OCI-LIONS 2. De return tegen DFS Arnhem wordt gespeeld in het vertrouwde Glanerbrook. Bij winst of verlies met minder dan 4 doelpunten kan OCI-LIONS 2 derde worden in de Eredivisie.

Een mooie, speciale wedstrijd. Er stond niet alleen veel prestige op het spel, maar het was ook voor enkele spelers en kader hun laatste officiële wedstrijd. Het was mooi om te zien hoeveel publiek op deze wedstrijd was afgekomen. 

De wedstrijd kon beginnen, aan beide teams zag je dat ze gebrand waren om er een mooie wedstrijd van te maken. Vanaf de beginfase werd er leuk spel gespeeld met  mooie doelpunten aan beide kanten. Zoals zo vaak dit seizoen namen de OCI-LIONS talenten de overhand en kwamen op voorsprong. Deze werd vastgehouden tot aan de rust (18-14).

Door het prima resultaat in de 1e wedstrijd was door deze stand de voorsprong vergroot en zou Arnhem minimaal 8 doelpunten moeten goedmaken in de tweede helft. Toch was het voor de talenten belangrijk om ervoor te waken dat ze niet verslappen. Ze moesten ervoor zorgen dat ze hun eigen spel bleven spelen en de druk op DFS Arnhem hoog houden.

OCI-LIONS 2 begon goed aan de 2e helft en hield de voorsprong vast. Tegenstander Arnhem probeerde nog een laatste offensief in te zetten door weer met dubbele mandekking te spelen. Onze OCI-LIONS talenten bleven gestaag doorgaan en doelpunten maken. Alle jongens kwamen ruim aan spelen toe en wisten allemaal goed te presteren en hard te werken voor het team. 

De eindstand werd behaald met een 33-26. Dit betekent dat OCI-LIONS 2 op een derde plek is geëindigd in de Eredivisie! Een top prestatie van onze jonge talenten. 

Doelpuntenmakers: Tristen (2), Robin (9), Jesper (4), Yakko (6), Cas (3), Thomas (2), Stijn (2), Ids (3) en Mark (2)

Man of the match: Robin Leunissen.

Het is een prachtig, succesvol seizoen geworden voor OCI-LIONS 2. We willen dan ook graag het publiek, vrijwilligers, spelers en kader bedanken! Ook willen we de spelers en stafleden die afscheid nemen van OCI-LIONS 2 bedanken voor hun inzet afgelopen seizoenen. Sverre, Björn, Mark, Bart en Kelly, bedankt en heel veel succes in de toekomst! 

We hopen jullie komend seizoen weer te mogen verwelkomen en de OCI-LIONS 2 talenten! Tot volgende seizoen.