OCI-LIONS 2 verslaat Olympia '89/DOS

Deze week stond weer een uitwedstrijd op het programma, gelukkig ditmaal niet zo ver. Na een prima rit met de comfortabele touringcar arriveerde OCI-LIONS 2 keurig op tijd in Oss voor de wedstrijd tegen Olympia '89/DOS. Voor Scott en Damiano kwam deze wedstrijd nog te vroeg en Ids en Tim R. waren aan de selectie van OCI-LIONS toegevoegd. De tegenstander Olympia’89/DOS was niet compleet en kampt met veel blessures. Ze zijn dus kwetsbaar en afhankelijk van de kleine selectie.

Vanaf het fluitsignaal was het duidelijk dat OCI-LIONS 2 voor de winst wilde gaan en vooral niet van plan was om met lege handen naar huis te gaan. Onder leiding van Bram Versteegden werd in de dekking hard voor elkaar gewerkt en de aanvallen doeltreffend afgerond. Hierdoor kwam OCI-LIONS 2 op voorsprong. Gaandeweg de 1e helft werd de afronding slordiger, waardoor Olympia '89/DOS in de wedstrijd kon blijven. De rust werd alsnog behaald met een voorsprong (11-15).

Het was nu zaak om deze voorsprong vast te houden en de focus te behouden. OCI-LIONS 2 wisselde goed door en maakte gebruik van de ruime selectie dit seizoen. In de tweede helft bleef de dekking stabiel. Het lukte helaas niet om de vele kansen die gecreëerd werden af te ronden met een doelpunt. De voorsprong die in de eerste helft behaald werd, werd maar met kleine stapjes uitgebreid. Desondanks, kwam de winst steeds dichterbij. OCI-LIONS 2 heeft de wedstrijd volwassen uitgespeeld. Eindstand 19-27.

Het was geweldig om te zien dat veel supporters ons achterna zijn gereisd om OCI-LIONS 2 aan te moedigen. Dank daarvoor!

Doelpuntenmakers: Jesper (3), Koen (6), Thomas (2), Tristen (1), Cas (2), Robin (2), Bram (8), Tim P (1), Ryan (2).

Aanstaande zondag hebben we weer een OCI-LIONS dag. Een speciale gelegenheid om alle 3 de teams in actie te zien in de Stadssporthal. Eerst speelt OCI-LIONS A Youth, daarna speelt OCI-LIONS 2 (14:00 uur) tegen DFS Arnhem en als laatste speelt OCI-LIONS. Wij hopen jullie allemaal te mogen zien.