OCI-LIONS wint na spannend gevecht in Hasselt.

Afgelopen zaterdag moest LIONS spelen in Hasselt. Vooraf gaf Lino Janssen in de voorbeschouwing aan dat het team zich wou herpakken na het verlies afgelopen week tegen Bocholt.
Onze mannen begonnen sterk en stonden na 8 minuten met 3-5 voor. Daarna volgde er een iets mindere fase wat resulteerde in een 10-7 achterstand na 16 minuten. Daarna werd het spannend met een sterk slot van LIONS in de laatste minuten van de eerste helft.
14-16 stond het met rust.
Keeper Luuk Hoiting was zeer opvallend met minimaal 10 reddingen in de eerste helft. Daarnaast waren Joao Ramos, Lino Janssen en Jasper Adams scorend op dreef in de eerste helft.
De tweede helft was zeer spannend. Tot aan de 40ste minuut bleven de teams qua score 21-21 dicht bij elkaar. Daarna liep LIONS uit naar een 21-25. Daarna werd het toch weer spannend maar het gat bleef steeds wel in het voordeel van LIONS. Tot twee minuten voor tijd, maar Jasper Adams maakte de 30-31 en daarmee de einduitslag.
Aanvoerder Ivo Steins keek positief terug na de wedstrijd:
" Het was een zeer belangrijke overwinning. Ik denk dat Hasselt zeker in de top 6 gaat eindigen en dat er niet veel ploegen in Hasselt gaan winnen. Het zijn voor ons dus lekker punten. Er zaten natuurlijk ook nog voldoende verbeterpunten in ons spel.

Doelpunten voor LIONS:
8x Ramos, 6x Jasper Adams,
4x Ivo Steins, Lino Janssen, Joris Baart en Serge Heijnen
1x Pieter Strauven.