Wederom winst OCI-LIONS 2

Met een goede uitgangspositie voor de OCI-LIONS talenten stond de return van de 1e ronde op het programma in de nacompetitie Eredivisie. De tegenstander Quintus 2 reisde af naar het zonnige zuiden.  

 

Voor beide teams beloofde dit een mooie wedstrijd. De wedstrijd ging in de begin fase gelijk op en beide ploegen speelde leuk handbal. OCI-LIONS 2 nam wel direct de voorsprong maar Quintus 2 kon het tempo van OCI-LIONS 2 nog redelijk bijbenen. De ruststand 17-15 werd in het voordeel van OCI-LIONS 2 gehaald. 
 

Tijdens de rust werd door de coaches Maik en Bart erop gehamerd om er een schepje bovenop te doen. Dit hadden de LIONS talenten zich goed in de oren geknoopt. In de 2e helft werd de voorsprong uitgebouwd en was er meer concentratie met een sterke dekking en een prima keeper Mike. 
Ook in deze wedstrijd stonden nieuwe talenten te popelen om minuten te maken. Nu was het de beurt voor andere jonge spelers, zo maakte Jesper Hamans zijn Eredivisie debuut. En  waren Damiano, Robin en Ryan doeltreffend. Super prestatie van de nieuwe aanstormende talenten. De wedstrijd werd overtuigend gewonnen door OCI-LIONS 2. De eindstand 33-26. 

 

Man of the match: Yakko Bannink 

 

 

Goals: Yakko (5), Tim P (3)Thomas (3)Marijn (1), Tristen (4)Robin (1), Ryan (1), Cas (5), Damiano (1), Mark (1), Martijn (3), Ids (5). 
 

Al met al een mooie handbal middag. Door deze overwinning haalt OCI-LIONS 2 de 2e ronde als winnaar. Eerst het komend weekend rust en dan spelen we op paaszaterdag uit in Emmen en op paasmaandag de return in Fitland  

Het zou mooi zijn als jullie de OCI-LIONS talenten blijven volgen en blijven aanmoedigen.