LandskampioenLandskampioen
Kampioen BENE-League
Nationale Beker
Top Foto

Funding EHF

Na diverse jaren van afwezigheid zal Limburg LIONS, indien zij zich weten te plaatsen, in seizoen 2022-2023, weer deelnemen aan de Europa EHF Cup of zoals dat nu heet European League Handball.

Om dit Europese avontuur financieel mogelijk te maken zal de club de komende periode een aantal activiteiten organiseren om extra inkomsten te genereren. Zo hoopt KEMBIT-LIONS met diverse leuke activiteiten een mooi bedrag bij elkaar te krijgen en de Europese droom mogelijk te maken.

Help je ook mee?
Details van elke activiteit worden elke week geüpdated. Blijf de site van KEMBIT-LIONS goed in de gaten houden.

Feestavond

Zo vond er zaterdagavond 2 april na de wedstrijd KEMBIT-LIONS vs. Quintus een feestavond plaats. De feestavond was zeer geslaagd! Was jij er niet bij, maar wil je toch je steentje bijdragen om Europees handbal van KEMBIT-LIONS financieel mede mogelijk te maken, kijk dan naar de volgende activiteiten hieronder. 

Sponsordiner met veiling

Geniet op woensdag 13 april van een culinaire avond tijdens een sponsordiner in Kasteel Elsloo. Gedurende de avond word je door de spelers voorzien van een heerlijk 3-gangen diner. Tussen de gangen door vindt er ook een veiling plaats. Hier zullen verschillende, al dan niet KEMBIT-LIONS-gerelateerde, items worden aangeboden.  

Vanaf 18.30 uur staat de deur open en om 19.00 uur start het diner gecombineerd met de veiling. We zullen de veiling items nog vroegtijdig kenbaar maken. Onder het motto 'sporters voor sporters' hebben we van diverse topsporters de medewerking gekregen. De volgende sporters hebben hun medewerking reeds toegezegd: Tom Dumoulin, Kay Smits, Luc Steins, Demi Schuurs, Perr Schuurs, Nikola Karabatic.

Pending zijn: Mikkel Hansen, WK Formule 1 coureur en nog vele anderen.

U kunt zich niet meer aanmelden voor dit diner. We zijn helaas volgeboekt.

Bedrijventoernooi

Op zaterdag 30 juli organiseert KEMBIT-LIONS een bedrijventoernooi. De naam zegt het al: Sponsoren en werkgevers van de spelers kunnen zich inschrijven voor dit toernooi waarbij de verschillende bedrijven onderling korte wedstrijden zullen spelen. Ieder team zal bestaan uit werknemers en één of meerdere speler van de KEMBIT-LIONS.

Inschrijving voor dit toernooi per team is € 250,- en kan t/m 15 juli 2022.

Je kunt je aanmelden via deze LINK.

Loterij, Flessenactie

Ook zal er onder meer een loterij plaatsvinden en is er een lege flessenactie waarbij lege petflessen worden ingezameld. De petflessen kunnen in de Stadssporthal ingeleverd worden bij de ingang van de hal vanaf 2 april. De loterij is inmiddels van start gegaan.

Meer informatie over de prijzen van de loterij kun je vinden via deze LINK!  

Vrije donatie

Indien je niet in de gelegenheid bent om aan een van de activiteiten deel te nemen, dan ben je uiteraard altijd vrij om een donatie te doen. Wij zijn ontzettend blij met elke bijdrage. Elke bijdrage/deelnemer ontvangt een certificaat van ondersteuning om de European League Handball seizoen 22/23 mede mogelijk te maken.

Je kunt doneren via deze LINK.

 

 

 

 

Top