Geen winst voor KEMBIT-LIONS 2

Wederom stond er een verre reis voor KEMBIT-LIONS 2 op het programma, namelijk naar Den Haag om daar tegen WHC/Hercules Hs1. Met veel vertrouwen gingen de jongens de wedstrijd tegemoet. Na een prima reis arriveerden wij zoals altijd netjes op tijd in Den Haag waar de wedstrijd kon beginnen.

De tegenstander heeft een sterk seizoen achter de rug en als promovendus presteren zij prima in de Eredivisie. Vooraf wisten we al dat niemand makkelijk kon winnen in Den Haag.

Ondanks alle voorbereidingen en de waarschuwingen vanuit de coaches begonnen de KEMBIT-LIONS talenten slordig aan de wedstrijd. Hierdoor werd gelijk achter de feiten aangelopen. Toch wist KEMBIT-LIONS 2 de schade te beperken (ruststand 12-10). In de rust werd natuurlijk besproken hoe de wedstrijd gekeerd kon worden.

Helaas lukte het de jongens niet om de wedstrijd naar zich toe te trekken, mede door de sterk keepende keeper van de tegenstander. Tientalle mooie scoringskansen werden zonder doelpunt afgerond. Toch zoals zo vaak werd er hard geknokt voor de winst en kwam KEMBIT-LIONS 2 vóór het einde van de wedstrijd op gelijke hoogte 22-22. Helaas is de jonge groep nog niet ervaren genoeg om het in zo'n beslissende fase af te maken en kon de wedstrijd niet naar hun hand zetten. Er werd de laatste minuut nog een penalty gemist en in de tegenaanval scoorde WHC/Hercules de 27-25. In de laatste seconde wist WHC/Hercules nog een doelpunt te maken waardoor de eindstand op 28-25 uit kwam. Een zure nederlaag.

Doelpuntenmakers: Tim R (2), Tim P (2), Robin (2), Tristen (1), Stijn (3), Cas (1), Thomas (8), Damiano (2), Ryan (2), Jesper (2).